304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus

304 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus

Budweiser Steel Co., Ltd. minangka produsen profesional lan pemasok pipa mulus stainless steel austenitik Bewell® 304 ing China. Swara taun, kita wis spesialisasine ing produksi macem-macem jinis pipa stainless steel rapi. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Standar produksi

ASTM A270, ASTM A269, ASTM A249, ASTM A778, ASTM A789, DIN 11850, EN 10357, EN 10217-7, lsp.

Ukuran

njaba

Ketebalan = 0,8 - 20 mm;

Dawane = 6 - 18,3 meter ;

Utawa minangka request customer.

Toleransi

miturut

Perawatan lumahing

180

Aplikasi

Industri Petrokimia; Industri Pupuk Kimia; Industri Pemurnian Minyak; Industri Minyak lan Gas; Industri Ringan lan Industri Pangan ; Industri Pulp lan Kertas; Industri Energi lan Lingkungan.

Tes

Tes flaring; Tes flattening; Tes Bending; Tes Hidrolik; Tes Eddy Saiki

Desain

OEM / ODM / Customized

Sertifikat

ISO9001 ; ISO 14001; ISO 18001; TUV ; SGS

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

(1) Aman ora beracun
(2) Non-fouling
(3) Desain sing cukup
(4) Fitting pipa sing cocog
(5) Konduktivitas termal sing kurang
(6) tahan korosi

304 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe

Skenario aplikasi:

Dibandhingake karo baja padhet kayata baja bunder, Bewell

304 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe304 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe304 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

Bewell

304 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe304 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe304 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe


Hot Tags: 304 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.