304 Welded Sanitary Grade Pipe
  • 304 Welded Sanitary Grade Pipe304 Welded Sanitary Grade Pipe
  • 304 Welded Sanitary Grade Pipe304 Welded Sanitary Grade Pipe
  • 304 Welded Sanitary Grade Pipe304 Welded Sanitary Grade Pipe
  • 304 Welded Sanitary Grade Pipe304 Welded Sanitary Grade Pipe

304 Welded Sanitary Grade Pipe

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. minangka supplier kualitas profesional saka pipa kelas sanitasi sing dilas Bewell® 304, pipa baja tahan karat sanitasi, katup lan kelengkapan sing ana ing Wenzhou, Zhejiang, China. Ana 3 asal pabrik, perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001 Biro Eropa Veritas ing China, lan pipa lan fitting wis lulus sertifikasi 3A Amerika, lan liya-liyane. Bewell bakal terus nganyari baris produk kanggo nggawa sampeyan solusi anyar, please aran gratis kanggo hubungi kita, Staff layanan customer profesional kita bakal mbantu. Matur nuwun kanggo milih Bevi, ayo bebarengan kanggo kahanan win-win.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

item

nilai

Standar

ASTM, DIN, EN, JIS

Panggonan Asal

ZHE

Jeneng merek

Bewell

Jinis

Dilas

Kelas Baja

300 Seri

Aplikasi

Konstruksi

Tipe Welding Line

ERW

Toleransi

± 1%

Layanan Pangolahan

Bending, Welding, Decoiling, Punching, Cutting, Molding

sasmita

SS304 SS316L

Bentuk bagean

Babak

Alloy Utawa Ora

Iku Alloy

Kelas Baja

301L, S30815, 301, 304N, 310S, 204C3, 316Ti, 316L, 316, 321, 314, 304, 304L

Lumahing Rampung

TSHS

Invoice

miturut bobot teoritis

Wektu Pangiriman

15-21 dina

jeneng produk

Pipa Stainless Steel

wangun

Bunder.persegi.persegi panjang

Bahan

SS201/301/304/316

Teknik

Cold Rolled Hot Rolled

tembung kunci

Sipe Stainless Steel

Kelas Bahan

201/202/302/304/304L/310/314/314L/316/316L/430/409/321

lumahing

BA/2B/NO.1/NO.3/NO.4/8K/HL/2D/1D

dawa

1-12m

Tembung kunci

Pipa Baja Tahan Karat 304 Welded

Panganggone

Struktur Konstruksi

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Banget sakabèhé

resistance karat lokal

ï¼¼3ï¼tensile dhuwur lan kekuatan lemes

ï¼¼¼¼¼ komposisi kimia stabil

Skenario aplikasi:

304 Welded Sanitary Grade Pipe

Rincian saka Bewell

304 Welded Sanitary Grade Pipe304 Welded Sanitary Grade Pipe
Hot Tags: 304 Welded Sanitary Grade Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.