304H Seamless Rectangular Tube
  • 304H Seamless Rectangular Tube304H Seamless Rectangular Tube
  • 304H Seamless Rectangular Tube304H Seamless Rectangular Tube
  • 304H Seamless Rectangular Tube304H Seamless Rectangular Tube
  • 304H Seamless Rectangular Tube304H Seamless Rectangular Tube

304H Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. spesialisasi ing produksi tabung persegi dowo mulus Bewell® 304h, tabung persegi stainless steel, tabung persegi dowo lan pipa persegi dowo. Perusahaan iki nduweni 600x600 pipa persegi panjang salib gedhe, unit baja sing dibentuk kadhemen gulung mlengkung, roll extrusion mbentuk garis produksi, mlengkung, straightening, nglereni lan peralatan polishing, kapasitas produksi taunan 50,000-80,000 ton. Kualitas apik, layanan sampurna lan dipercaya reputasi minangka basis bisnis perusahaan. Kita ngarepake kerjasama jangka panjang karo sampeyan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

item

nilai

Standar

JIS, AiSi, ASTM, GB, DIN, EN

Panggonan Asal

Cina

Produser

zhejiang

Jeneng merek

Bewell

Nomer Model

201 202 304 316

Jinis

mulus

Kelas Baja

200 Seri

Aplikasi

Struktur Pipa

Sertifikasi

ISO

Tipe Welding Line

mulus

Toleransi

± 1%

Layanan Pangolahan

Bending, Cutting

sasmita

200 seri 300 seri 400 seri

jeneng produk

Hot sale 304 316 baja kothak / persegi dowo gandheng pipe

wangun

Bunder.persegi.persegi panjang

Bahan

ASTM A312/304/304L/304H/316/316L/317/321/310/904L

Teknik

Cold Rolled Hot Rolled

lumahing

Rampung padhang

dawa

1-12m

tembung kunci

persegi / persegi panjang dilas pipa stainless steel

Tembung kunci

pipa stainless steel 201 202 tabung mulus

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

permukaan potong rata

ï¼¼3ï¼Spesifikasi lengkap

ï¼¼¼¼¼Anti korosi

Skenario aplikasi:

304H Seamless Rectangular Tube

Rincian saka Bewell

304H Seamless Rectangular Tube304H Seamless Rectangular Tube
Hot Tags: 304H Seamless Rectangular Tube, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.