304L Seamless Rectangular Tube
  • 304L Seamless Rectangular Tube304L Seamless Rectangular Tube
  • 304L Seamless Rectangular Tube304L Seamless Rectangular Tube
  • 304L Seamless Rectangular Tube304L Seamless Rectangular Tube
  • 304L Seamless Rectangular Tube304L Seamless Rectangular Tube

304L Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. spesialisasi ing produksi tabung persegi dowo lancar Bewell® 304l, pipa persegi stainless steel, pipa persegi dowo, pipa persegi panjang, perusahaan duweni 600x600 pipa persegi salib gedhe, mlengkung unit baja kadhemen. , Roll extrusion mbentuk garis produksi, mlengkung, straightening, nglereni lan polishing peralatan, kapasitas produksi taunan saka 50.000-80.000 ton. Wiwit wiwitan, perusahaan wis adhering kanggo filosofi bisnis "integritas lan kerjasama, pembangunan umum", sawise ngengkel. pembangunan, dadi pimpinan ing industri baja.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jeneng produk

304L Seamless Rectangular Tube

Standar

SUS ANSI ASTM EN A249 DIN Austenitic ASME AISI JIS A789

ASTM A554ãGB/T 12770ãJIS G3446ãJG/T 3030ãYB/T 5363

Diameter metu

6-1024 mm

kekandelan

0,3-68 mm

dawa

1-6m utawa minangka pelanggan dibutuhake

Pipa bunder / tabung o.d. (mm)

8,

Persegi panjang/persegi

pipa (mm)

4mm * 4mm - 800mm * 800mm;

Biasa: 10*10, 12*12, 15*15, 18*18, 19*19,

Wangun

babak / kothak / persegi dowo / oval / bagean khusus

Aplikasi

industri, kimia, mesin, arsitektur, dekorasi, etc.

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

permukaan potong rata

materi sing dipercaya

Pangolahan sing disesuaikan

Garansi sawise-sales

Skenario aplikasi:

304L Seamless Rectangular Tube

Rincian saka Bewell

304L Seamless Rectangular Tube304L Seamless Rectangular Tube
Hot Tags: 304L Seamless Rectangular Tube, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.