304L Seamless Sanitary Grade Pipe
  • 304L Seamless Sanitary Grade Pipe304L Seamless Sanitary Grade Pipe
  • 304L Seamless Sanitary Grade Pipe304L Seamless Sanitary Grade Pipe
  • 304L Seamless Sanitary Grade Pipe304L Seamless Sanitary Grade Pipe
  • 304L Seamless Sanitary Grade Pipe304L Seamless Sanitary Grade Pipe

304L Seamless Sanitary Grade Pipe

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka distribusi saham profesional sing gedhe: pipa kelas sanitasi mulus Bewell® 304l, pipa baja tahan karat TP304, pipa baja tahan karat TP316L, pipa baja tahan karat 2205, pipa baja tahan karat 2520, pipa baja tahan karat 2507, TP304L , 316Ti, TP321, 321H, 904L, 347H lan liyane Bewell® austenitic stainless steel lan duplex stainless steel pipa saka Enterprises modern. Kita ngarep-arep banget kanggo nggawe kontak bisnis karo para pelanggan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jeneng produk

Pipa/Tabung Stainless Steel

Teknologi

Hot Rolled Industrial Stainless Steel Tube

Pipa Stainless Steel Dekoratif Cold Rolled

Bahan

201, 202, 301, 302, 304, 304L, 310S, 316, 316L, 321, 430, 430A, 309S, 2205, 2507, 2520, 430, 40, Utawa

kekandelan

0,4-50 mm

dawa

1-12 m

Diameter njaba (OD)

10-2000mm

Standar

ASTM, JIS, GB, AISI, DIN, BS, EN

Sertifikasi

ISO 9001 BV SGS

Packing

Kemasan standar industri utawa miturut kabutuhan klien

Merk

TISCO, ZPSS, Baosteel, POSCO, LISCO, YUSCO, Ansteel, QPSS, JISCO, HXSCO,

Chengde, Yongjin, Tsingshan, Shouyang, HW

Syarat-syarat pembayaran

30% T / T ing advance, imbangan marang salinan B / L

wektu pangiriman

Pangiriman cepet sajrone 7 dina, nganti jumlah pesenan

Gudang Stcok

5000 ton saben sasi

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Resistance kurang

Likuiditas dhuwur

Non-scaling

Kesehatan lan Safety

Skenario aplikasi:

304L Seamless Sanitary Grade Pipe

Rincian saka Bewell

304L Seamless Sanitary Grade Pipe304L Seamless Sanitary Grade Pipe
FAQ:

1.Q: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka produsen lan uga nindakake perdagangan ekspor.

 

2.Q: Where is pabrik Panjenengan?

A: Shandong Tongmao Special Steel Co., Ltd dumunung ing Liaocheng.

3.Q: Bisa njaluk sawetara conto?

A: Ya, We are pleased kanggo nyedhiyani sampeyan karo conto produk kita.

 

4.Q: Kepiye babagan kualitas sampeyan?

A: Kita serius ngontrol kualitas saka bahan mentah kanggo pipa rampung. kualitas.BV, sertifikat ISO lan tes SGS bisa diwenehake.

Dadi yakin manawa barang-barang kita mumpuni.

 

5.Q: kauntungan rega?

A: Rega kita bisa digunakake, lan kita minangka produsen banjur sampeyan bisa entuk rega sing kompetitif.

 

6.Q: layanan sawise dodolan.

A: Kualitas dijanjekake. Perusahaan kita reputasi apik amarga kualitas lan layanan.

 

Hot Tags: 304L Seamless Sanitary Grade Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.