304L Welded Rectangular Tube
  • 304L Welded Rectangular Tube304L Welded Rectangular Tube
  • 304L Welded Rectangular Tube304L Welded Rectangular Tube
  • 304L Welded Rectangular Tube304L Welded Rectangular Tube
  • 304L Welded Rectangular Tube304L Welded Rectangular Tube

304L Welded Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka perusahaan terkemuka ing industri tabung persegi, khusus nyedhiyakake kabeh jinis tabung persegi panjang sing dilas Bewell® 304l, tabung persegi stainless steel, tabung persegi panjang, minangka salah sawijining spesifikasi sing luwih lengkap ing alun-alun. industri tabung, perusahaan wis ngalami tim sales, dening nyediakake layanan apik, menang pangsa pasar sudhut lan reputasi apik. Perusahaan nganggo konsep manajemen modern, ngeyel kualitas kanggo kaslametan lan kejujuran kanggo pembangunan, lan mboko sithik munggah menyang platform kompetitif globalisasi. Kita ngarepake kerjasama jangka panjang karo perusahaan kita.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jeneng produk

304L Welded Rectangular Tube

Bahan

Q195 Q235 Q345

Kekandelan tembok

1 MM ~ 12 MM

Ukuran

10MMX10MM~600MM~600MM

 

dawa

Length: Single acak dawa/Double acak dawa

5m-14m, 5.8m, 6m, 10m-12m, 12m utawa minangka panjaluk nyata pelanggan

Standar

ASTM A53, BS1387-1985, GB/T3091-2001, GB/T13793-92, GB/T6728- 2002, API 5L

Packing

Bundle, utawa karo kabeh jinis warna PVC utawa minangka syarat sampeyan

Pipa Ends

Plain mburi / Beveled, dilindhungi dening tutup plastik ing loro ends, Cut quare, grooved, Utas lan kopling, etc.

 

 

Perawatan lumahing

1. Galvanis

2. PVC, Ireng lan werna lukisan

3. lenga transparan, lenga anti-karat

4. Miturut syarat klien

Aplikasi Produk

1. Pagar, griya ijo, pipa lawang, griya ijo

2. Cairan tekanan rendah, banyu, gas, lenga, pipa saluran

3. Kanggo loro njero ruangan lan construction bangunan

4. Digunakake ing konstruksi scaffolding sing luwih murah lan trep

Sertifikat

API ISO9001-2008, SGS.BV, API,

Wektu Pangiriman

Biasane ing 10-45 dina sawise nampa pembayaran advance

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Spesifikasi lengkap

Anti korosi

ï¼¼3ï¼frekuensi panggantos kurang

Presisi dhuwur

Skenario aplikasi:

304L Welded Rectangular Tube

Rincian saka Bewell

304L Welded Rectangular Tube304L Welded Rectangular Tube
Hot Tags: 304L Welded Rectangular Tube, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.