310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus

310 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. punika profesional Bewell® 310 austenitic stainless steel pipa seamless ing China, Bewell® produksi pipa stainless steel lan Processing saka 90-an tangan-digawa Pundhak, kanggo automation saka peralatan, cerdas, saiki kita duwe kawangun produksi standar, sistematis, standar, implementasine saka sawetara sing kebak strategi Manajemen kualitas, teknologi diwasa, peralatan majeng, tim personel kualitas, syarat produk kanggo entuk 100% testing, 99% pass rate, supaya pilihan saka reassurance luwih ing ease.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. mrodhuksi Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Bahan

201 202 304 316L 310S 309S 321 316Ti 410 420 430 409 rangkep, SAF2205, S31803 lsp.

kekandelan

0,25-10 mm

dawa

3-6m utawa minangka selaras

Diameter njaba

6-508 mm

Ukuran

10×10,12×12,18×18,23×23,38×38,50×50,70×70,100×100,20×10,23×10,

24×12,25×13,36×23,40×20,50×20,60×15,75×45,80×60,95×45,100×60,150×100 mm utawa minangka selaras

Ukuran (pipa oval)

30 × 15,80 × 40 mm utawa minangka selaras

Metode Proses

Polesan, kadhemen digambar, anil karo pangayoman nitrogen, ultrasonik, wangun otomatis etc

Rampung

A: sanded B: 400

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

ï¼¼1ï¼Wektu layanan dawa
ï¼¼¼2ï¼frekuensi panggantos kurang
ï¼¼3ï¼Kekuwatan struktural dhuwur
Presisi dhuwur

Skenario aplikasi:
310 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe310 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe310 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

310 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe310 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe
Hot Tags: 310 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.