310 Stainless Steel Welded Pipa
  • 310 Stainless Steel Welded Pipa310 Stainless Steel Welded Pipa
  • 310 Stainless Steel Welded Pipa310 Stainless Steel Welded Pipa
  • 310 Stainless Steel Welded Pipa310 Stainless Steel Welded Pipa
  • 310 Stainless Steel Welded Pipa310 Stainless Steel Welded Pipa
  • 310 Stainless Steel Welded Pipa310 Stainless Steel Welded Pipa
  • 310 Stainless Steel Welded Pipa310 Stainless Steel Welded Pipa
  • 310 Stainless Steel Welded Pipa310 Stainless Steel Welded Pipa

310 Stainless Steel Welded Pipa

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. minangka pemasok terkenal lan produsen pipa las stainless steel Bewell® 310 lan pipa baja tahan karat lan kabeh jinis fitting ing China. Sanajan Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. wis pirang-pirang taun sejarah lan teknologi paling apik ing pipa las stainless steel, kita bakal terus mbangun keahlian teknis liwat investasi ing peralatan, proses, personel lan sertifikasi, lan kita ngarepake jangka panjang. kemitraan karo sampeyan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Iki Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Standar

GB

Panggonan Asal

Cina

Jeneng merek

Bewell

Jinis

Dilas

Kelas Baja

300 Seri

Aplikasi

sistem gas njero ruangan / njaba

Toleransi

± 1%

Layanan Pangolahan

Bending, Welding, Decoiling, Punching, Cutting, Molding

sasmita

300 Seri

Bentuk bagean

Babak

Alloy Utawa Ora

Non-Alloy

Kelas Baja

301L, 301, 310S, 316Ti, 316L, 321, 314, 304

Lumahing Rampung

2B

Invoice

miturut bobot teoritis

Wektu Pangiriman

8-14 dina

jeneng produk

Pipa Stainless Steel

dawa

3-6m utawa syarat customer

Teknik

Cold Rolled Hot Rolled

Kaluwihan

Jaminan kualitas

MOQ

1 Ton

tembung kunci

pipa stainless steel

Syarat-syarat pembayaran

30%TT Advance 70% Balance

Fitur

machinable tliti dhuwur High Temp Tahan

Komposisi kimia

Nikel, kromium, molibdenum, niobium, lsp.

Paket

Paket Layak Laut Standar

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

ï¼¼1ï¼Wektu layanan dawa
ï¼¼¼2ï¼frekuensi panggantos kurang
ï¼¼3ï¼Awet banyu
ï¼¼¼ï¼Tahan karat

Skenario aplikasi:
310 Stainless Steel Welded Pipe310 Stainless Steel Welded Pipe310 Stainless Steel Welded Pipe

Rincian saka Bewell

310 Stainless Steel Welded Pipe310 Stainless Steel Welded Pipe310 Stainless Steel Welded Pipe
FAQ

1. Kepiye carane bisa njaluk kutipan saka sampeyan?
Sampeyan bisa ninggalake kita pesen, lan kita bakal mbales saben pesen ing wektu. Utawa kita bisa ngomong online dening Trademanager. Lan sampeyan uga bisa nemokake informasi kontak kita ing kaca kontak.

2. Apa aku bisa njaluk conto sadurunge pesenan?
Ya mesthi. Biasane conto kita gratis. kita bisa ngasilake kanthi conto utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan peralatan.


A. Wektu pangiriman biasane udakara 1 wulan (1 * 40FT kaya biasane);
B. Kita bisa ngirim metu ing 2 dina, yen wis stock.

4. Apa syarat pembayaran sampeyan?
Istilah pembayaran biasanipun yaiku 30% deposite, lan ngaso marang B / L. L / C uga acceptatble.

5. Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?
A. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat;
B. We ngormati saben customer minangka kanca kita lan kita tulus nindakake bisnis lan nggawe kanca-kanca saka ngendi wae

Hot Tags: 310 Stainless Steel Welded Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.