Ngarep > Produk > Pipa Baja Tahan Karat Austenitik > Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus > 316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
  • 316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
  • 316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
  • 316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
  • 316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless

316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka pangolahan profesional lan dodolan pipa mulus baja tahan karat austenitik Bewell® 316. Adhedhasar taun pengalaman kita, kita usaha kanggo nambah kualitas, nambah kaping pangiriman lan ngontrol kabeh pipa rapi ing pabrik kita kanggo duwe kualitas paling dhuwur kanggo mesthekake pelanggan seneng Bewell® kualitas paling apik pipo mulus lan wektu pangiriman paling cepet.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Bahan

Baja tahan karat 316

wangun

Babak

Standar Produksi

ASTM A270, ASTM A269, ASTM A249, ASTM A778, ASTM A789, DIN 11850, EN 10357, EN 10217-7 lan sapiturute.

Ukuran

Dhiameter njaba = 16 - 2000mm;

Ketebalan = 0,8 - 20 mm;

Dawane = 6 - 18,3 meter ;

Utawa minangka request customer.

Toleransi

Miturut Standar, /-10% Umum

Perawatan lumahing

180

Karakteristik Proses

Inner Welded Jahitan dibusak; Online Bright Solution Anneal ; Polen Elektro Batin lan Semir Mekanik;

Sertifikat

ISO9001 ; ISO 14001; ISO 18001; TUV ; SGS

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

ï¼¼1ï¼Bahan kualitas dhuwur
ï¼¼¼¼¼¼Incision smoothing
ï¼¼3ï¼Spesifikasi lengkap
ï¼¼¼¼¼Anti korosi

Skenario aplikasi:

Bewell

316 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. mrodhuksi tabung mulus stainless steel kanthi bobot sing luwih entheng, kualitas sing luwih apik lan rincian sing tepat. Umume tabung baja mulus duwe tliti kurang, kekandelan tembok ora rata, padhange kurang ing njero lan njaba tabung, biaya ukuran dhuwur, ngadu ing njero lan njaba, lan bintik ireng sing ora gampang dibusak, nanging produk kita ora duwe masalah apa wae.

316 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe316 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe


Hot Tags: 316 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.