316 Seamless Rectangular Tube
  • 316 Seamless Rectangular Tube316 Seamless Rectangular Tube
  • 316 Seamless Rectangular Tube316 Seamless Rectangular Tube
  • 316 Seamless Rectangular Tube316 Seamless Rectangular Tube
  • 316 Seamless Rectangular Tube316 Seamless Rectangular Tube
  • 316 Seamless Rectangular Tube316 Seamless Rectangular Tube

316 Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd.is perusahaan anjog ing industri tabung kothak, spesialisasine ing nyediakke kabeh jinis tabung persegi dowo rapi Bewell® 316, tabung kothak stainless steel, tabung persegi dowo, iku salah siji saka Enterprises luwih lengkap ing kothak. industri tabung, produk iki digunakake digunakake ing tembok struktur baja cahya lan gendheng, tembok langsir, Strip kayu baja entheng, Manufaktur mobil, galangan kapal, logistik rak-rak, industri construction. Kabeh staf sing setya kanggo nyukupi kabutuhan pasar kanthi semangat conscientiousness, kaunggulan lan kesatuan, lan welcome pelanggan kanggo ngrembug bisnis!

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Bahan

304,304L,309S,310S,316,316Ti,317,317L,321,347,347H,304N,316L, 316N,201,202 etc

lumahing

Polishing, annealing, pickling, padhang

Jinis

panas mbalek lan kadhemen mbalek

316 Seamless Rectangular Tube

Ukuran

Ketebalan tembok

1mm-150mm

Dhiameter njaba

6mm-2500mm

pipa persegi stainless steel / tabung

Ukuran

Ketebalan tembok

1mm-150mm

Dhiameter njaba

4mm * 4mm-800mm * 800mm

pipa stainless steel persegi panjang/tabung

Ukuran

Ketebalan tembok

1mm-150mm

Dhiameter njaba

6mm-2500mm

dawa

4000mm, 5800mm, 6000mm, 12000mm, utawa kaya sing dibutuhake.

Syarat dagang

Ketentuan rega

FOB, CIF, CFR, CNF, Ex-karya

Syarat-syarat pembayaran

30% TT kanggo simpenan, 70% TT / 70% LC ing imbangan ngarsane sadurunge pangiriman

wektu pangiriman

Pangiriman cepet utawa minangka jumlah pesenan.

Paket

Paket standar ekspor seaworthy, utawa kaya sing dibutuhake.

Aplikasi

Digunakake akeh ing petroleum, bahan pangan, industri kimia, konstruksi, tenaga listrik, nuklir, energi, mesin, bioteknologi, kertas

nggawe, gawe kapal, lapangan boiler.

Pipa uga bisa digawe miturut kabutuhan pelanggan.

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Mantap

ï¼¼3ï¼Spesifikasi lengkap

ï¼¼¼¼¼Anti korosi

316 Seamless Rectangular Tube

Skenario aplikasi:

316 Seamless Rectangular Tube

Rincian saka Bewell

316 Seamless Rectangular Tube316 Seamless Rectangular Tube

 

 

Hot Tags: 316 Seamless Rectangular Tube, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.