316L Seamless Rectangular Tube
  • 316L Seamless Rectangular Tube316L Seamless Rectangular Tube
  • 316L Seamless Rectangular Tube316L Seamless Rectangular Tube
  • 316L Seamless Rectangular Tube316L Seamless Rectangular Tube
  • 316L Seamless Rectangular Tube316L Seamless Rectangular Tube

316L Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd.is perusahaan anjog ing industri tabung kothak, spesialisasine ing nyediakke kabeh jinis Bewell® 316l tabung persegi dowo rapi, tabung kothak stainless steel lan tabung persegi dowo, kang minangka salah siji saka Enterprises luwih lengkap ing industri tabung kothak, lan produk sing digunakake digunakake ing tembok struktur baja cahya lan gendheng, tembok langsir, baja cahya lan kayu-kayuan ngudani, Manufaktur mobil, galangan kapal, logistik rak-rak, industri construction. Perusahaan wis pengalaman sugih ing pipe nggawe, lan bisa gawé macem-macem specifications khusus saka diameteripun gedhe kothak / pipo persegi dowo miturut syarat customer.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jeneng produk

316L Seamless Rectangular Tube

wangun

Round, Square, Rectangular, Oval, Slot

Rampung

Satin / Sanded / Disikat / Garis Rambut HL: 180 grit, 240 grit, 320 grit

Padhang: 400 grit, 600 grit, Mirror: 800 grit / 8K

Warna Tin Titanlum / Lapisan Gandum Kayu

Spesifikasi

Diameter njaba (pipa):

1) Tabung bunder: 8mm nganti 680 mm

2) Tabung persegi: 10x10mm nganti 300x300mm

3) Tabung persegi panjang: 10x20mm nganti 120x180mm

Ketebalan: 0.16-4.0mm

Teknik

Warna Tin Titanlum / Lapisan Gandum Kayu

Standar

ASTM A213, A312, ASTM A269, ASTM A778, ASTM A789, DIN 17456, DIN17457, DIN 17459, JIS G3459, JIS G3463, GOST9941, EN10216, BS3605, GB1329

sasmita

201.202.301.304.304L

440A,430,2205,2507,904L,310S,C276,

Nikel adhedhasar alloy GH2132,

GH3030 GH3039, GH3128, GH4180, GH3044, lsp.

Inconel718,601,600,625,800, lsp.

Monel 400,k500, lsp.

Hastelloy C22, C276, C4, lsp.

Metode Proses

Kode digambar, anil karo proteksi nitrogen, ultrasonik, wangun otomatis, polesan

Layanan sing disesuaikan

Coil Tube, Short Cutting, Mlengkung, Punching, Ti-gold Warna Coating

Toleransi

Dhiameter njaba: ± 0.2mm / Ketebalan: ± 0.03mm

Dawane: ± 10mm / Bobot UTAWA Jumlah: 15%

Kemasan

Saben Tube dikempalken dening tas plastik individully banjur mbendel utawa selaras

Aplikasi

Sistem pegangan tangan, perabotan, rak display, barang sanitasi, peralatan mesin, mobil

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Pangolahan sing disesuaikan

Garansi sawise-sales

ï¼¼3ï¼Spesifikasi lengkap

ï¼¼¼¼¼Anti korosi

Skenario aplikasi:

316L Seamless Rectangular Tube

Rincian saka Bewell

316L Seamless Rectangular Tube316L Seamless Rectangular Tube
Hot Tags: 316L Seamless Rectangular Tube, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.