316L Seamless Sanitary Grade Pipe
  • 316L Seamless Sanitary Grade Pipe316L Seamless Sanitary Grade Pipe
  • 316L Seamless Sanitary Grade Pipe316L Seamless Sanitary Grade Pipe
  • 316L Seamless Sanitary Grade Pipe316L Seamless Sanitary Grade Pipe

316L Seamless Sanitary Grade Pipe

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd.is pabrik produksi titik profesional gedhe ing China, utamane mrodhuksi pipa kelas sanitasi lancar Bewell® 316l, pipa baja tahan karat TP304, pipa baja tahan karat TP316L, pipa baja tahan karat 2205, pipa baja tahan karat 2520, pipa baja tahan karat 2507 pipa baja, TP304L, 316Ti, TP321, 321H, 904L, 347H lan stainless steel austenitic liyane lan pipa stainless steel duplex. Wiwit diwiwiti, Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. wis dadi kualitas produk minangka oyod saka kaslametane bisnis, kualitas layanan minangka jembatan kanggo sukses. ing pasar, bisa mantep adhedhasar lan prestasi gedhe, kudu thank mayoritas pelanggan lan kolega kanggo dhukungan lan katresnan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

item

316L Seamless Sanitary Grade Pipe

Standar

JIS, AiSi, ASTM, GB, DIN, EN

Panggonan Asal

Cina

Produser

zhejiang

Jeneng merek

Nomer Model

316L

Jinis

Dilas

Kelas Baja

300 Seri

Aplikasi

Dekorasi Food Grade

Sertifikasi

ISO

Tipe Welding Line

ERW

Toleransi

± 5%

Layanan Pangolahan

Bending, Welding, Decoiling, Punching, Cutting, Molding

sasmita

316L

jeneng produk

Food Grade 304 304L 316 316L Pipa Baja Tahan Karat Dipoles

Bahan

304 304L 316 316L

Tembung kunci 1

Pipa Stainless Food Grade 304 304L

Tembung kunci2

Pipa Stainless Steel Dipoles Mirror

Tembung kunci3

304 304L 316 316L Pipa Sanitasi

MOQ

1 Ton

Syarat-syarat pembayaran

L/C T/T (30¿½POSIT)

lumahing

Rampung padhang

Sampel

Nyedhiyani

Jangka rega

CIF CFR FOB EX-KARYA

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Struktur seragam lan atose

Ora ana jahitan

sealing apik

ï¼¼4ï¼Likuiditas dhuwur

Skenario aplikasi:

316L Seamless Sanitary Grade Pipe

Rincian saka Bewell

316L Seamless Sanitary Grade Pipe316L Seamless Sanitary Grade Pipe
Hot Tags: 316L Seamless Sanitary Grade Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.