316L Welded Rectangular Tube
  • 316L Welded Rectangular Tube316L Welded Rectangular Tube
  • 316L Welded Rectangular Tube316L Welded Rectangular Tube
  • 316L Welded Rectangular Tube316L Welded Rectangular Tube
  • 316L Welded Rectangular Tube316L Welded Rectangular Tube
  • 316L Welded Rectangular Tube316L Welded Rectangular Tube

316L Welded Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. ora mung bisa ngasilake tabung persegi panjang sing dilas 316l lan pipa baja tahan karat sing apik, nanging uga duwe konsep produksi sing unik. Kita nandheske produksi standar, sistematis lan standar, ngleksanakake macem-macem strategi manajemen kualitas kanggo mesthekake kualitas produk, pengawasan lan pelacakan kualitas proses lengkap, lan saben link cilik ora disiram.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jeneng produk

Bewell

Nomer Model

VM 1003

Bahan

201/304/304L/316L/409/430

Sertifikat

ISO / AEO / MTC

MOQ

1 Ton

Ukuran

10x20-150x200

lumahing

Pangilon Rampung

kekandelan

0.6mm-5.0mm

Wektu Pangiriman

30 dina kanggo jumlah wadhah

Syarat-syarat pembayaran

T / T, LC, Cash, etc. Biasane 30% dening T / T ing advance, imbangan kanggo mbayar sadurunge kiriman.

Packing

Saben tabung bakal dikemas ing tas plastik, banjur sawetara tabung bakal dikempalken dening piring kothong utawa tas tenun.

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Bahan mentah sing dipilih

ï¼¼¼¼¼baja murni

ï¼¼3ï¼Expansion apik

ï¼¼4ï¼Ora karat

Skenario aplikasi:

316L Welded Rectangular Tube

Rincian saka Bewell

316L Welded Rectangular Tube316L Welded Rectangular Tube316L Welded Rectangular Tube
Hot Tags: 316L Welded Rectangular Tube, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.