Ngarep > Produk > Pipa Baja Tahan Karat Austenitik > Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus > 317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
  • 317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
  • 317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
  • 317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
  • 317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless
  • 317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless

317 Austenitic Stainless Steel Pipa Seamless

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. minangka salah sawijining panyedhiya, produsen lan eksportir pipa mulus baja tahan karat austenitik Bewell® 317. Tabung mulus ASTM A312 TP SS 317 Bewell® ngemot 2% nganti 3% molybdenum ing komposisi kimia, sing nyegah bentuk karat sing tepat lan nambah resistensi karat ing umum, lan kita ngarepake hubungan sing dawa karo sampeyan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Standar

ASTM A213, A312, ASTM A269, ASTM A778, ASTM A789, DIN 17456, DIN17457, DIN 17459, JIS G3459, JIS G3463, GOST9941, EN10216, BS3605, GB13296

Bahan

304,304L,309S,310S,316,316Ti,317,317L,321,347,347H,304N,316L, 316N,201,202

lumahing

Polishing, annealing, pickling, padhang

Jinis

panas mbalek lan kadhemen mbalek

Ukuran

 

Ketebalan tembok

Dhiameter njaba

Paket

Paket standar ekspor seaworthy, utawa kaya sing dibutuhake.

wektu pangiriman

Pangiriman cepet utawa minangka jumlah pesenan.

Kontak

Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kula.

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

resistance karat banget
Resistance dhuwur kanggo stres
Resistance suhu dhuwur
Kesehatan lan perlindungan lingkungan

Skenario aplikasi:

Dibandhingake karo baja padhet kayata baja bunder, Bewell

317 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

317 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe317 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe317 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe
Hot Tags: 317 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.