317 Pipa Las Stainless Steel
  • 317 Pipa Las Stainless Steel317 Pipa Las Stainless Steel
  • 317 Pipa Las Stainless Steel317 Pipa Las Stainless Steel
  • 317 Pipa Las Stainless Steel317 Pipa Las Stainless Steel
  • 317 Pipa Las Stainless Steel317 Pipa Las Stainless Steel

317 Pipa Las Stainless Steel

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka perusahaan pangolahan lan penjualan profesional saka pipa las baja tahan karat Bewell® 317 lan pipa las baja tahan karat. Adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun, kita nyoba nambah kualitas lan wektu pangiriman. Pipa baja Bewell® duwe sifat anti-karat sing luwih unggul tinimbang pipa baja umum, lan wis entuk kapercayan para pelanggan ing pirang-pirang negara ing omah lan ing luar negeri amarga kaluwihan sing jelas babagan kualitas produk lan wektu pangiriman.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jeneng produk

Produsen rega per meter kg 201 202 304 304L 316 aisi 316l 2 8 12 inch SS bulat logam persegi dilas tabung mulus stainless

pipa baja

kekandelan

0,1-200 mm

dawa

3000mm, 5800mm, 6000mm, 9000mm, 12000mm, etc.

Dhiameter

3-1220 mm

Standar

ASTM, JIS, AISI, GB, DIN, EN

lumahing

BA,2B,NO.1,NO.4,4K,HL,8K

Sertifikasi

ISO, SGS

Teknik

Cold Rolled Hot Rolled

Pinggir

Mill Edge \ Slit Edge

Kualitas

SGS Inspeksi

Kelas (ASTM UNS)

201,304,304L,321,316,316L,317L,347H,309S,310S,904L,

S32205,2507,254SMOS,32760,253MA,N08926,dll

Syarat-syarat pembayaran

T / T L / C lan Western Union etc

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

ï¼¼1ï¼Resistensi karat sing apik banget
ï¼¼2ï¼Resistensi dhuwur kanggo stres
ï¼¼3ï¼Spesifikasi lengkap
ï¼¼¼¼¼Anti korosi

Skenario aplikasi:

317 Stainless Steel Welded Pipe

Rincian saka Bewell

317 Stainless Steel Welded Pipe317 Stainless Steel Welded Pipe
FAQ

Q1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka produsen profesional, nyedhiyakake macem-macem produk baja.

Q2. Apa sampeyan nyedhiyakake conto?
A: Ya, kita bakal nyedhiyakake conto Gratis. Kargo kurir bakal dijamin dening akun customer.

Q3.apa babagan syarat pembayaran?
A: Kita nampa macem-macem syarat pembayaran kaya T/T, L/C, Awis, Western Union, Alibaba online mbayar etc.

Q4. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Biasane butuh 15-35 dina wiwit konfirmasi pesenan.

Q5. Apa sampeyan bisa ngatur minangka panjaluk kita?
A: Ya, mung ngandhani panjaluk sampeyan, kita bisa menehi solusi sing disesuaikan kanggo sampeyan, kayata materi, kekerasan, kekandelan, lebar lan liya-liyane.

Q6.Carane aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Sugeng rawuh ing pabrik kita kapan wae. Kita bakal mbantu sampeyan ngakses visa bisnis menyang China. Mbantu ngatur sampeyan
jadwal ing China, kalebu ngunjungi pabrik, mriksa kualitas produk, njupuk mobil, pesenan hotel, layanan pangan etc

Hot Tags: 317 Stainless Steel Welded Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.