321 Stainless Steel Welded Pipa
  • 321 Stainless Steel Welded Pipa321 Stainless Steel Welded Pipa
  • 321 Stainless Steel Welded Pipa321 Stainless Steel Welded Pipa
  • 321 Stainless Steel Welded Pipa321 Stainless Steel Welded Pipa
  • 321 Stainless Steel Welded Pipa321 Stainless Steel Welded Pipa
  • 321 Stainless Steel Welded Pipa321 Stainless Steel Welded Pipa

321 Stainless Steel Welded Pipa

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. punika profesional Bewell® 321 stainless steel gandheng pipe produsen ing China, produksi lan Processing saka stainless steel pipe wis dikembangaké saka manual Pundhak mbeta ing 90, kita saiki wis kawangun standar, sistematis. lan produksi standar, syarat produk kanggo entuk 100% testing, 99% pass rate, supaya pilihan luwih yakin, kita ngarep-arep kanggo nggawe hubungan long-term karo sampeyan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jeneng produk

Bewell

Ukuran Produksi

Dhiameter njaba: 6-150 mm

Ketebalan: 2-6 mm (Ukuran bisa disesuaikan.)

Dawane: 4m-6m

Produk Standard

GB / TB162-2006 GB / 3087-1999 GB5310-1995 GB / TB5312-1999 lsp.

materi

Q235A, Q235B, OCr13, 1Cr17, Q195/Q215/Q235/Q345

Panganggone

Struktur Konstruksi

Teknologi

Cold Rolled Hot Rolled

dawa

4m-10m

Jembar

100 ~ 2000 mm (Kabeh bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan)

kekandelan

Cold Roll: 0.1 ~ 3 mm (Kabeh bisa disesuaikan minangka syarat pelanggan)

Hot Roll: 3 ~ 100 mm (Kabeh bisa selaras minangka syarat customer)

lumahing

BA, 2B, 2D, 4K, 6K, 8K, NO.4, HL, SB, Embossed

Sertifikasi

CEï¼ISO 9001, SGS, ABS, BV dll.

Kaluwihan

Kita duwe saham, kira-kira 20000 ton.

sasmita

10

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

ï¼¼¼1ï¼Irisan rata
ï¼¼¼¼¼Stabilitas apik
ï¼¼3ï¼Stok lengkap
ï¼¼4ï¼Ora karat

Skenario aplikasi:

321 Stainless Steel Welded Pipe

Rincian saka Bewell

321 Stainless Steel Welded Pipe321 Stainless Steel Welded Pipe

321 Stainless Steel Welded Pipe

FAQ

Q1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita minangka produsen profesional, nyedhiyakake macem-macem produk baja.

Q2. Apa sampeyan nyedhiyakake conto?
A: Ya, kita bakal nyedhiyakake conto Gratis. Kargo kurir bakal dijamin dening akun customer.

Q3.apa babagan syarat pembayaran?
A: Kita nampa macem-macem syarat pembayaran kaya T/T, L/C, Awis, Western Union, Alibaba online mbayar etc.

Q4. Kepiye babagan wektu pangiriman?
A: Biasane butuh 15-35 dina wiwit konfirmasi pesenan.

Q5. Apa sampeyan bisa ngatur minangka panyuwunan kita?
A: Ya, mung ngandhani panjaluk sampeyan, kita bisa menehi solusi sing disesuaikan kanggo sampeyan, kayata materi, kekerasan, kekandelan, lebar lan liya-liyane.

Q6.Carane aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Sugeng rawuh ing pabrik kita kapan wae. Kita bakal mbantu sampeyan ngakses visa bisnis menyang China. Mbantu ngatur sampeyan
jadwal ing China, kalebu ngunjungi pabrik, mriksa kualitas produk, njupuk mobil, pesenan hotel, layanan pangan etc

Hot Tags: 321 Stainless Steel Welded Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.