347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus
  • 347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus

347 Austenitic Stainless Steel Pipa Mulus

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka produsen gedhe lan pemasok pipa baja tahan karat austenitik Bewell® 347, tabung baja tahan karat mulus ing China. Kita wis spesialisasine ing produksi Bewell® pipa stainless steel mulus lan fittings liyane kanggo saklawasé sepuluh taun. Kanthi kauntungan rega sing apik lan kualitas layanan sing apik, produk kita wis didol menyang sebagian besar negara Eropa lan Amerika kanthi umpan balik sing apik saka para pelanggan lan kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jinis

Bewell

Bahan

304 304L 316 316L 316Ti 321 309S 310S 317L 347H 2205 2507 904L

Kepikiran

1.73mm-59.54mm

Dhiameter njaba

10.3mm-1219.0mm

dawa

6m utawa minangka requirement customer kang

Rampung

Dipoles, Acar, garis rambut, pangilon

wangun

Babak

Teknologi

Seamless, las

Standar

JIS, AISI, ASTM, GB, DIN, EN, etc.

Kemasan

packing standar ekspor

Syarat-syarat pembayaran:

1) 30% T / T ing advance, 70% T / T mbayar ing salinan B / L

2) 30% T / T ing advance, 70% dening L / C ing ngarsane

3) 30% T / T ing advance, 70% mbayar sawise pengawasan SGS.

Pangiriman:

5-25 dina sawise simpenan, utawa miturut jumlahe

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

ï¼¼1ï¼tensile dhuwur lan kekuatan lemes
ï¼¼2ï¼komposisi kimia stabil
ï¼¼3ï¼baja murni
ï¼¼¼¼¼ inklusi kurang

Skenario aplikasi:

Bewell

347 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

Bewell

347 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe347 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe
Hot Tags: 347 Austenitic Stainless Steel Seamless Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.