Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. diadegaké ing 2013, dumunung ing Lantian Industrial Zone, Longwan District, Wenzhou City, Provinsi Zhejiang, cedhak bandara Wenzhou lan pelabuhan Wenzhou. Perusahaan spesialisasi ing produksi pipa baja,fitting pipa, flanges lan produk liyane digawe saka gaya Olympic, dual phase baja, super stainless steel, suhu dhuwur (nikel basa) alloy lan bahan liyane. Perusahaan duwe output taunan 20000 ton sakapipa stainless steel,fitting pipa, garis produksi flange, miturut dikarepake pelanggan, bisa gawé 6 ~ 762mmx0.8 ~ 65mm stainless steel pipe mulus, 15mm-2200mmx0.5 ~ 80mmpipa las stainless steel,fitting pipa, flange lan produk liyane sing cocog karo standar nasional GB, standar Rusia gost, American Standard ASTM / ASME, JIS Jepang, DIN standar Jerman, standar Eropa EN lan standar liyane.


Baja Bewell nduweni sistem kontrol kualitas sing sampurna, sistem kontrol kualitas sing ketat lan instrumen lan peralatan pengujian kualitas majeng. Perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu IS09001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan lSO14000, sistem manajemen kesehatan kerja GB/t45001, sertifikasi CE , Sertifikasi prau tekanan PED lan sertifikasi gost, sertifikasi Tppc032 lan sertifikasi sistem liyane.


Bewell baja punika customer-oriented lan tansah adheres kanggo produksi produk kualitas dhuwur.Bisnis amarga kasempatan lan apik iman.

â Sistem Mutu ISO9001
âPengalaman Industri-Swara 10 Taun
âSimpen Simpenan Luwih saka 1000 ton
âKita Bisa Nyedhiyakake: 304/L/H,316/L,321/H/TI,317/L,904L,310S,347/H, Duplex2205/S31803,2507/S32750,S32760,N08825,N08904,N088028


  • WORKSHOP PRODUKSI
  • UJI KUALITAS
  • PACKING lan kiriman