Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa prabédan antarane 316 lan 304 tabung stainless steel?

2022-11-16

Ing gesang kita ana akeh produk digawe sakabaja tahan karat, contone, ana 304, 316 stainless steel pipe. Iki kabehbaja tahan karatbahan, kinerja uga beda, ing ngisor iki aku bakal ngomong karo sampeyan sedhela bab prabédan antarane rong jinis iki stainless steel.

Bentenipun antarane304 baja tahan karatlan 316 stainless steel:

1. Ing babagan rega, 316 stainless steel luwih larang, utamane amarga biaya produksi luwih dhuwur, umur layanan uga luwih suwe.
2.304 lan 316 rong jinis stainless steel nggunakake sawetara beda, 316 stainless steel nggunakake sawetara luwih saka sawetara, kayata materi iki bisa muter peran gedhe ing industri pangan, peralatan medical lan industri liyane.
3. Nanging loro prabédan paling gedhe utawa resistance karat, umume ngandika, 304 stainless steel resistance karat wis luwih apik, supaya urip bakal nemokake akèh sing digawe saka 304 stainless steel. Sampeyan bisa ndeleng ing kemasan, kaya cangkir termos, yaiku 304, yaiku tingkat panganan. Dibandhingake karo 316, wis resistance karat kuwat. Sawetara asam lan basa sing kuwat ora bakal nyebabake karat. Tuangake menyang banyu sing nggodhok utawa banyu es ora bakal mengaruhi kinerjae.
Apa area aplikasi saka 304 stainless steel:

304 baja tahan karatpunika baja umum, Zhejiang Bewell
1. Cangkir termos sing umum digunakake digawe saka stainless steel 304, sing bisa ditemokake ing sisih ngisor kanthi tandha 304. Umume, wis tekan bahan pangan. Faktor safety saka stainless steel punika relatif dhuwur, utamané tuwung thermos anak, milih 304 wis bisa kanggo ketemu dikarepake.
2. Ing urip, pawon lan jedhing amarga asor, kanggo milih 304 stainless steel, bisa njamin long-term teyeng, amarga resistance karat banget kuwat. Bisa digunakake kanggo nggawe pipa baja.
Zhejiang Bewell