Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa masa depan pipa stainless steel? Sepira gedhene pasar?

2022-11-22

Kanthi cepet pembangunan ekonomi nasional lan construction saka nomer akeh townhouses, bangunan umum lan fasilitas wisata, wong wis sijine nerusake syarat anyar kanggo sumber banyu panas lan sumber banyu domestik, lan mbayar manungsa waé liyane lan liyane kanggo kualitas banyu, supaya ing syarat kanggo pipelines uga saya dhuwur. Saka pipa baja galvanis - pipa plastik (PP-R) - pipa komposit - banjur pipa tembaga, kanggopipa stainless steel, sing saiki lagi dipromosikan, terus dianyari lan dianyari. Mulane, ingtabung stainless steeldiprodhuksi dening Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd.sell uga ing pasar dandan ngarep.
Pipa stainless steel ing macem-macem negara

Jepang
Wiwit 1982, nalika Japan Water Works Association netepake standar "JWWA G 115 -Pipa stainless steelkanggo sumber banyu" lan "JWWA G 116 - Sambungan pipa stainless steel kanggo pasokan banyu", prevalensi pipa pasokan banyu stainless steel wis meh 100%. Sistem pipa stainless steel kanthi efektif tahan gempa lan nyuda tingkat bocor.
Amerika Serikat
Standar Nasional/National Sanitation Fund Pamrentah AS ANSI/NSF 61-1997a, dikembangake miturut Undhang-undhang Banyu Bersih 1996, kanthi jelas nyatakake yen "Mung pipa wesi stainless steel lan ductile sing diidini kanggo pipa logam sing digunakake kanggo ngombe banyu."
Jerman
Wiwit taun 1980, Jerman wis nggunakake akeh bahan stainless steel ing sistem banyu. Mapress Jerman minangka produsen fitting pipa paling gedhe ing Eropa lan miturut angka dodolan sadurunge, fitting stainless steel nyatakake 51% saka dodolan fitting pipa.
Swedia
Karls Koga ing Swedia sawise 10 taun uji coba, wesi ulet lan saluran banyu sing dikubur PVC wis diganti karo316 pipa stainless steel.

Inggris
Rumah sakit Skotlandia nggunakake pipa banyu tembaga ing jaman kepungkur, nanging kualitas banyu sing alus nyebabake korosi lan gagal pipa tembaga, sing banjur diganti karopipa stainless steellan fitting. Tinjauan babagan panggunaan taun-taun sabanjure ora ana tandha-tandha karat.
Carane amba iku pasar stainless steel?

Ing taun 1978, produksi pipa baja China mung 1.687.000 ton, nganti 98,27 yuta ton ing 2015. Wiwit reformasi lan mbukak, produksi kumulatif pipa baja ing China wis ngluwihi 1 milyar ton, kalebu luwih saka 650 yuta ton pipa las. Ing 2018, output produk plastik ing China ana 60,421,500 ton, kalebu udakara 17,6 yuta ton pipa plastik.
Miturut laporan kasebut, wiwit Februari 2020 nganti Januari 2021, jumlah proyek pasokan banyu lan saluran banyu ing negara kasebut udakara 2,8w, kanthi total proyek udakara 1,8 triliun.
Sesuai karo baja karbon lan pipa plastik total produksi taunan saklawasé 100 yuta ton saka 10% proyeksi kasar, China wis bab 10 yuta ton sakapipa banyu stainless steelpasar saben taun. Yen rata-rata miturut minimal 50.000 yuan / ton (rega rata-rata lengkap saiki pipa banyu lan fitting kira-kira 100.000 yuan / ton), plus pranala distribusi, instalasi lan biaya construction, iku bisa kanggo entuk paling sethithik triliun yuan saben taun ing total nilai output.
Simpenan pasar pipa baja lan plastik China paling sethithik 1/10 kudu diganti deningpipa banyu stainless steel, pasar pipa banyu stainless steel potensial dikarepake Simpenan luwih saka 100 yuta ton, Nilai output langsung lan nilai turunan malah luwih.
Saka laporan kerja pemerintah 2020 kanggo ndeleng tren pangembangan pipa banyu stainless steel ing 2021, pasokan banyu negara, reformasi lawas lan aspek liyane saka kabijakan lan industri pipa stainless steel ana hubungane. Macem-macem perusahaan wis gabung ing industri pipa banyu stainless steel, miturut statistik asosiasi industri ing Oktober 2020, jumlahpipa banyu stainless steellan fitting Enterprises ing China wungu kanggo 231. Pipa plastik asli, pipo wesi cast kanggo manufaktur wis ventured menyang produksi pipo stainless steel, bagean saka pasar milyar dolar.
Zhejiang Bewellpipa stainless steel, perusahaan wis 600x600 gedhe salib-bagean pipe kothak, kadhemen-kawangun baja unit muter mlengkung, roll extrusion mbentuk baris produksi, mlengkung, straightening, nglereni lan polishing peralatan, kapasitas produksi taunan 50.000-80.000 ton. Wiwit wiwitan, perusahaan wis adhering kanggo filsafat bisnis "integritas lan kerjasama, pembangunan umum", sawise pembangunan ngengkel, dadi pimpinan ing industri baja.