Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

Apa sampeyan ngerti standar industri kanggo pipa stainless steel?

2022-12-01

Sajrone rong puluh taun kepungkur, pangembangan pipa pasokan banyu kutha lan domestik wis owah kanthi cepet, kanthi macem-macem bahan anyar sing muncul siji-sijine.
Wiwit taun 2000, nalika pipa galvanis dilarang, banyu kuning utawa banyu mendhung saka kran wis dadi sejarah. Wiwit kuwi, pipa banyu panas lan kadhemen plastik dadi favorit anyar ing pasar.
Nanging, nalika pendapatane wong saya mundhak lan kualitas uripe saya mundhak, dheweke dadi luwih ngerti babagan syarat pipa banyu.
Mulane, kanthi lair saka pipa banyu panas lan kadhemen plastik, macem-macem pipa plastik anyar, pipa komposit, malah pipa tembaga, pipa banyu stainless steel kanthi tembok tipis lan pipa logam liyane muncul ing pasar.
Nanging, saiki, mung pipa banyu stainless steel sing bisa ngganti bahan pipa banyu liyane, dadi sing paling apik ing pirang-pirang bahan pipa banyu. Ing antarane,Zhejiang Bewellproduksi stainless steel dening favorit customer, banjur, dikenali lan ditampa dening wong standar pipe banyu stainless steel apa? Zhejiang Bewell

Various standar pipe banyu stainless steel minangka nderek.

1.2011 release saka "fittings komprèsi stainless steel (Part I: fittings komprèsi)" - GB / T19228.1, dipun ginakaken ing 2012, utamané ditrapake kanggo desain, Pabrik lan acceptance saka pipo kanggo ngombe banyu murni, banyu panas lan kadhemen, langsung ngombé banyu, lan liya-liyane kanthi ukuran nominal ora luwih saka DN100 lan tekanan nominal ora luwih saka 16 kg.
2. Juni 2017 wiwit ngleksanakake CJ / T151-2016 lancip-walled stainless steel pipe banyu standar, utamané ditrapake kanggo ukuran nominal ora luwih saka DN300, meksa nominal ora luwih saka PN16, kanggo transportasi banyu domestik ( banyu kadhemen lan panas), ngombé banyu murni, banyu ngombé langsung, desain, Pabrik lan acceptance pipa banyu stainless steel lancip-walled.
3. 19 Juni 2019, Kementerian Perumahan lan Pembangunan Perkotaan-Pedesaan ngetokake GB50015 - "Standar desain pasokan banyu lan saluran banyu bangunan" tanggal 1 Maret 2020, implementasine saka pipa pasokan banyu njero ruangan kudu dipilih kanggo tahan korosi , instalasi lan sambungan pipa sing gampang lan dipercaya, pipa stainless steel bisa digunakake, lan kudu digunakake ing bangunan dhuwur-dhuwur sumber banyu.

4. 13 Maret 2019, Kementerian Perumahan lan Pembangunan Perkotaan-Pedesaan ngeculake GB/T 50378 "Standar Evaluasi Bangunan Hijau", sing ditindakake tanggal 1 Agustus 2019, mbutuhake sistem pipa pasokan banyu njero ruangan nggunakake pipa stainless steel.
5. Administrasi Umum Komite Manajemen Mutu, Inspeksi lan Standardisasi Karantina tanggal 31 Desember 2012 ngrilis GB / T 29038 "Spesifikasi Teknis kanggo Pipa Baja Tahan Karat Berdinding Tipis", resmi dileksanakake tanggal 1 Oktober 2013, utamane ditrapake kanggo industri lan sipil. bangunan, lan meksa nominal ora luwih saka PN16, suhu ora luwih saka 80 â sumber banyu (banyu kadhemen, banyu panas, banyu murni kanggo ngombé) lancip-walled stainless steel pipe Desain, construction lan acceptance saka pipo proyek.
6. Desember 4, 2009, Departemen Perindustrian lan Teknologi Informasi ditanggepi YB / T 4204-2009 "stainless steel gandheng steel pipe kanggo sumber banyu", 01 Juni 2010 wiwit ngleksanakake. Utamané ditrapake kanggo banyu domestik, ngombé banyu dimurnèkaké, banyu panas, geni-aut banyu stainless steel gandheng pipe baja.

Zhejiang Bewellpunika Produsèn profesional sakapipa stainless steeling China. Kanthi pipa lan fitting banyu minangka lawang mlebu, kita mimpin masyarakat kanggo nggawe urip banyu sing sehat. Kanthi peralatan produksi sing canggih, kekuatan produksi sing kuwat, desainer sing berpengalaman lan proses produksi sing diwasa, kita duwe sistem wiwit saka desain, manufaktur, dhukungan instalasi lan layanan sawise-sales sing efisien lan sampurna.

stainless steel plumbing