Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa sampeyan ngerti apa pipa stainless steel 304? Apa regane umume?

2023-01-07

Tabung stainless steel ing hiasan omah umum banget, apa ing hiasan biasa utawa dhuwur-mburi hiasan, nggunakake tabung stainless steel banget perlu, ing akeh tabung stainless steel, 304 tabung stainless steel kudu luwih apik, apa Kapadhetan materi utawa materi. kateguhan, 304 tabung stainless steel banget awet. Nanging kanggo apa 304 stainless steel, akeh wong ngerti ora akèh, supaya nalika tuku bakal duwe alangan, nalika 304 stainless steel tabung rega larang, wong uga kudu ngerti, supaya tuku hardware.
304 stainless steel pipe
304 rega pipa stainless steel larang?

1. 200 tawaran rega pipe stainless steel, nanging uga kudu katon ing specifications lan kekandelan tembok. Dadi ora syarat sing padha, ora tawaran rega sing padha. Budweiser Steel Co., Ltd. Sajarah rega saham Ing babagan rega, umume, pipa stainless steel cocog karo bobot kanggo nemtokake rega, ing pasar umume rolas dolar saben kilogram, nanging kanggo panggunaan pipa industri tartamtu, sampeyan kudu tuku kanthi jumlah gedhe. , umume ing ton minangka unit pitungan.

2. Saiki ing pasar utamané 304, 201, lan 301 pipa stainless steel, bahan beda duwe kinerja beda, prabédan antarane bahan beda utamané ing jumlah nikel, kromium ngandhut beda. Budweiser Steel Co., Ltd. produksi tabung kualitas dhuwur, nikel lan kromium isi dhuwur. Pipa baja tahan karat 304 umum ngemot kromium 18, isi nikel 8-9, rong bahan liyane, yaiku 201 lan 301 kromium lan isi nikel 14, 16 lan 1, 5. Sing luwih dhuwur jumlah nikel lan kromium luwih apik. kinerja materi.

3.316 stainless steel plate lumahing Rampung, iku ora gampang teyeng baja alloy, nanging ora kudu teyeng-free. Resistance karat stainless steel utamané gumantung ing komposisi alloy sawijining (kromium, nikel, titanium, silikon, aluminium, etc.) Lan organisasi internal, peran utama diputer dening unsur kromium. Kromium nduweni stabilitas kimia sing dhuwur lan bisa mbentuk film passivation ing permukaan baja, sing ngisolasi logam saka donya njaba, nglindhungi piring baja saka oksidasi lan nambah resistance karat saka piring baja. Nalika film passivation wis numpes, resistance karat sudo. Rega 100-120 yuan, duwe plasticity dhuwur, kateguhan lan kekuatan mechanical, resistance kanggo asam, gas alkalin, solusi lan karat media liyane.

304 stainless steel pipe