Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa dampak emisi karbon dioksida puncak ing industri tabung stainless steel sing mulus?

2023-02-06

Stainless steel tabung rapi ing pungkasan Oktober, Dewan Negara resmi ditanggepi ing "program puncak karbon aksi dening 2030", "program" fokus ing target puncak karbon dening 2030, koordinasi wutah stabil lan nyetel struktur, supaya minangka kanggo ningkataké transisi Gamelan saka transisi energi kurang-karbon, lan ningkataké tumindak puncak karbon ing proses bertahap. Program kasebut ngusulake yen ing taun 2025, proporsi konsumsi energi non-fosil bakal tekan udakara 20%, konsumsi energi saben unit GDP bakal mudhun 13,5% dibandhingake karo 2020, lan emisi CO2 saben unit GDP bakal mudhun 18% dibandhingake karo 2020, nggawe dhasar sing kuat kanggo nggayuh karbon puncak. Ing taun 2030, proporsi konsumsi energi non-fosil bakal tekan udakara 25%, lan emisi CO2 saben unit PDB bakal mudhun luwih saka 65% dibandhingake karo 2005, kanthi sukses nggayuh tujuan kanggo nggayuh karbon puncak ing taun 2030. Banjur langkah- implementasine dening-langkah iki gol kurang-karbon, lan bakal duwe apa jenis impact ing industri tabung rapi stainless steel domestik?
seamless stainless steel tube
x

x

Sisih sumber bakal fokus ing matesi release saka kapasitas produksi tabung rapi stainless steel lan optimalisasi imbuhan saka struktur kapasitas Simpenan; nalika sisih dikarepake baja utamané bakal nambah kualitas dikarepake industri baja hilir lan nyetel struktur dikarepake baja hilir. "Rencana Aksi Puncak Karbon 2030" bakal diwiwiti saka sisih pasokan lan panjaluk bebarengan, nyebabake industri tabung lancar baja tahan karat domestik kanthi bertahap maju menyang dalan pangembangan sing bermutu.
seamless stainless steel tube
Zhejiang Bewell