Produk

View as  
 
Pipa Tabung Lurus Stainless Steel Kanggo Boiler Penukar Panas

Pipa Tabung Lurus Stainless Steel Kanggo Boiler Penukar Panas

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka produsen profesional pipa tabung lurus stainless steel Bewell® kanggo ketel penukar panas, tabung persegi stainless steel, tabung persegi panjang, tabung persegi panjang, tabung baja tahan karat kanggo kabeh jinis penukar panas ketel, lsp. ing China. Perusahaan iki duwe sawetara jalur produksi, kapasitas produksi taunan ana ing ngarep industri baja, kanthi manajemen perusahaan sing sampurna, kanthi kualitas apik lan layanan sing sampurna, dipercaya dening pelanggan ing omah lan ing luar negeri. Kita ngarepake kerjasama jangka panjang karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Pipa U-Tube Stainless Steel Kanggo Boiler Penukar Panas

Pipa U-Tube Stainless Steel Kanggo Boiler Penukar Panas

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka produsen profesional pipa u-tube stainless steel Bewell® kanggo ketel penukar panas, tabung persegi stainless steel, tabung persegi panjang, tabung persegi panjang, tabung U stainless steel kanggo kabeh jinis penukar panas ketel. , lsp ing China. Perusahaan wis sawetara baris produksi, kapasitas produksi taunan ing ngarep industri baja, Staff perusahaan bisa uga, Manajemen sampurna, milih Baiwei, iku pilihan sing paling apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316TI Welded Rectangular Tube

316TI Welded Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka produsen Tabung Rectangular Welded 316TI berkualitas tinggi ing China, ngasilake lan adol pipa persegi Bewell®, pipa alun sing dilas, pipa persegi galvanis lan produk liyane ing saindenging taun. Perusahaan duwe sawetara jalur produksi lan pipa kothak minangka produk utama. Nggabungake shearing longitudinal lan calendering, mlengkung kadhemen lan welding, kita nggunakake piring coiled kadhemen lan panas kualitas dhuwur, piring baja kekandelan medium lan peralatan canggih kanggo gawé macem-macem specifications lan model saka pipo kothak frekuensi dhuwur, sampeyan olèh takon.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316H Welded Rectangular Tube

316H Welded Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka produsen profesional tabung persegi panjang sing dilas Bewell® 316h, pipa persegi stainless steel, pipa persegi panjang lan tabung ing China. Perusahaan wis sawetara baris produksi, kapasitas produksi taunan ing ngarep saka industri baja, Staff perusahaan bisa uga, Manajemen sampurna, milih Bewell, iku pilihan sing paling apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316L Welded Rectangular Tube

316L Welded Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. ora mung bisa ngasilake tabung persegi panjang sing dilas 316l lan pipa baja tahan karat sing apik, nanging uga duwe konsep produksi sing unik. Kita nandheske produksi standar, sistematis lan standar, ngleksanakake macem-macem strategi manajemen kualitas kanggo mesthekake kualitas produk, pengawasan lan pelacakan kualitas proses lengkap, lan saben link cilik ora disiram.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Welded Rectangular Tube

316 Welded Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka produsen profesional tabung persegi panjang sing dilas Bewell® 316, pipa persegi stainless steel, pipa persegi panjang lan tabung ing China. Perusahaan iki duwe sawetara jalur produksi kanthi kapasitas produksi taunan 50-80.000 ton. Perusahaan wis perusahaan sampurna guanlily karo kualitas banget lan layanan sampurna, kang dipercaya dening pelanggan ing ngarep lan luar negeri.

Waca liyaneKirim Pitakonan