Ngarep > Produk > Baja Tahan Karat Super Austenitik > S30432 Stainless Steel Pipa Mulus
S30432 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S30432 Stainless Steel Pipa MulusS30432 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S30432 Stainless Steel Pipa MulusS30432 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S30432 Stainless Steel Pipa MulusS30432 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S30432 Stainless Steel Pipa MulusS30432 Stainless Steel Pipa Mulus

S30432 Stainless Steel Pipa Mulus

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. ora mung bisa ngasilake pipa lancar stainless steel Bewell® s30432, pipa baja mulus stainless steel, pipa las stainless steel lan fitting pipa liyane, nanging uga duwe konsep produksi sing unik. We nandheske ing standarisasi, systematization lan standarisasi produksi, ngleksanakake kabeh-babak lan multi-sudut strategi Manajemen kualitas kanggo mesthekake kualitas produk, kabeh proses pengawasan kualitas lan nelusuri, lan ora nglilani saben link cilik.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jeneng produk

Bewell

Jinis materi

Pipa tabung bulat/persegi stainless steel

barang

Tabung persegi, tabung persegi panjang, tabung bunder

kekandelan

0,5-75 mm

Spesifikasi

Diameter njaba (pipa):

1) Tabung bunder: 8mm nganti 680 mm

2) Tabung persegi: 10x10mm nganti 300x300mm

3) Tabung persegi panjang: 10x20mm nganti 120x180mm

lumahing

Polishing, annealing, pickling, padhang

Teknologi

Dingin / panas rolling

Tes

Tes squash, tes tambahan, tes tekanan banyu, tes busuk kristal, panas

Packing

packing standar ekspor

pambayaran

T/T, L/C, Western Union

wektu pangiriman

2-15 dina apa sawise nampa simpenan

MOQ

1 ton

Aplikasi

Pipa: Dekorasi, Konstruksi, Upholsteri, Penyediaan banyuâ¦

pegangan, pagar, tangga, pintu, jendela, balkon, pagar, bangku, perabot dll,

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Bahan mentah sing dipilih

anti banyu

ï¼¼3ï¼Stok lengkap

ï¼¼4ï¼Ora karat

Skenario aplikasi:

S30432 Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

S30432 Stainless Steel Seamless PipeS30432 Stainless Steel Seamless Pipe
FAQ

Q1: Sampeyan bisa ngirim conto?

A: Mesthi, kita bisa nyedhiyakake conto gratis lan layanan pengiriman ekspres menyang pelanggan ing saindenging jagad.

 

Q2: Apa informasi produk aku kudu nyedhiyani?

A: Mangga nyedhiyakake kelas, jembar, kekandelan, syarat perawatan permukaan yen sampeyan duwe lan jumlah sing kudu sampeyan tuku.

 

Q3: Iku pisanan kanggo ngimpor produk baja, sampeyan bisa bantuan kula karo?

A: Mesthi, kita duwe agen kanggo ngatur kiriman, kita bakal nindakake bebarengan karo sampeyan.

 

Q4: Apa port pengiriman sing ana?

A: Ing kahanan normal, kita kapal saka Shanghai, Tianjin, Qingdao, Ningbo bandar, sampeyan bisa nemtokake port liyane miturut kabutuhan.

 

Q5: Apa babagan informasi rega produk?

A: Rega beda-beda miturut owah-owahan rega bahan mentah.

 

Q6: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran

 

Q7.Apa sampeyan nyedhiyakake layanan Produk sing digawe khusus?

A: Ya, yen sampeyan duwe desain dhewe, kita bisa gawé miturut specification lan drawing.

 

Q8: Apa sertifikasi kanggo produk sampeyan?

A: Kita duwe ISO 9001, MTC, inspeksi pihak kateluâ kabeh kasedhiya kayata SGS, BV ect.

 

Q9: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé, wektu pangiriman kita ana ing 7-15 dina, lan bisa uga luwih suwe yen jumlahe gedhe banget utawa ana kahanan khusus.

 

Q10: Pira negara sing wis diekspor?

A: Kita wis ngekspor menyang Amerika, Kanada, Brazil, Chili, Kolombia, Rusia, Ukraina, Thailand, Myanmar, Vietnam, India, Kenya, Ghana, Somalia lan negara-negara Afrika liyane. Pengalaman ekspor kita sugih, kita kenal karo panjaluk pasar sing beda. , bisa mbantu pelanggan supaya ora akeh alangan.

 

Q11: Apa aku bisa menyang pabrik kanggo ngunjungi?

A: Mesthi, kita welcome pelanggan saka kabeh ndonya kanggo ngunjungi pabrik kita.

 

Q12: Apa produk duwe pemeriksaan kualitas sadurunge dimuat?

A: Mesti wae, kabeh produk kita wis strictly dites kanggo kualitas sadurunge packaging, lan produk unqualified bakal numpes lan pelanggan bisa milih pihak katelu kanggo mriksa produk sadurunge loading banget.


Q13: Kepiye cara ngemas produk?

A: Kemasan standar ekspor sing cocog karo segara, lapisan njero duwe lapisan njaba kertas anti banyu kanthi kemasan wesi lan dipasang nganggo palet kayu fumigasi. Bisa kanthi efektif nglindhungi produk saka karat lan macem-macem owah-owahan iklim sajrone transportasi segara.


Q14: Apa wektu kerja sampeyan?

A: Umumé, wektu layanan online kita wektu Beijing: 8:00-22:00, sawise 22:00, kita bakal mangsuli pitakon sampeyan ing dina kerja sing bakal teka.


Hot Tags: S30432 Stainless Steel Seamless Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.