Ngarep > Produk > Baja Tahan Karat Super Austenitik > S31254 Stainless Steel Pipa Mulus
S31254 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31254 Stainless Steel Pipa MulusS31254 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31254 Stainless Steel Pipa MulusS31254 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31254 Stainless Steel Pipa MulusS31254 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31254 Stainless Steel Pipa MulusS31254 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31254 Stainless Steel Pipa MulusS31254 Stainless Steel Pipa Mulus

S31254 Stainless Steel Pipa Mulus

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. minangka salah sawijining pabrikan, pemasok lan eksportir ing China sing spesialisasine ing produksi, pangolahan lan adol produk rampung kayata pipa lancar stainless steel Bewell® s31254, tabung lancar, tabung las, fitting pipa, flanges lan rod baja digawe saka stainless steel, baja duplex lan wesi nikel dhuwur. We wis specialized ing Manufaktur baja kanggo saklawasé 10 taun lan wis menangaké kapercayan saka pelanggan karo technical support kuwat, kualitas apik lan layanan pas wektune lan pangiriman akurat, lan wis dikembangaké dadi pola bisnis saka perdagangan manca lan dodolan domestik.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

jeneng produk

Bewell

Spesifikasi

Babak

OD: 6mm ~ 2500mm

WT: 1mm ~ 150mm

kothak

OD: 4mm * 4mm * ~ 2000mm * 2000mm

WT: 0.5mm ~ 100mm

persegi dowo

OD: 2mm * 4mm ~ 1500mm * 2000mm

WT: 0.3mm ~ 120mm

dawa

2m, 3m, 5m, 5.8m, 6m, 11.8m, 12m, utawa kaya sing dibutuhake

Standar

GB,AISI,ASTM,DIN,EN,SUS,UNS etc

lumahing

BA, NO.4, 8K, 2B, NO.1, Garis rambut lsp

Istilah pembayaran

T/T, L/C, Western Union, Awis, PayPal, etc

Aplikasi

Komponen suhu dhuwur kayata bilah turbin, baling-baling panuntun, disk turbin, tekanan dhuwur

disk kompresor, manufaktur mesin

lan kamar pembakaran digunakake ing Pabrik aviation, angkatan laut lan turbin gas industri

Bahan

Presipitasi-Pengerasan Stainless SteelDuplex Stainless Steel

Paduan tahan korosi

Inconel alloy

Incoloy alloy

Monel

nikel

Hastelloy

Nimonic

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

ï¼¼1ï¼Sakabèhé
ï¼¼¼2ï¼resistensi korosi lokal
ï¼¼3ï¼tensile dhuwur lan kekuatan lemes
ï¼¼4ï¼komposisi kimia stabil

Skenario aplikasi:

Bewell

S31254 Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

S31254 Stainless Steel Seamless PipeS31254 Stainless Steel Seamless Pipe

S31254 Stainless Steel Seamless Pipe

FAQ

1.
Kita minangka produsen, Sampeyan bisa ndeleng sertifikasi Alibaba.

2. Suwene wektu pangiriman sampeyan?
Umume 5-10 dina yen barang ana ing saham. utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

3. Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?


4. Apa syarat pembayaran sampeyan?
pambayaran

Hot Tags: S31254 Stainless Steel Seamless Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.