S31500 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31500 Stainless Steel Pipa MulusS31500 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31500 Stainless Steel Pipa MulusS31500 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31500 Stainless Steel Pipa MulusS31500 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31500 Stainless Steel Pipa MulusS31500 Stainless Steel Pipa Mulus

S31500 Stainless Steel Pipa Mulus

Minangka produsen pipa lancar stainless steel Bewell® s31500 profesional, kita gelem nyedhiyakake Pipa Seamless Bewell® Duplex Steel kualitas apik. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo mangsa luwih apik! Lan kita bakal nyedhiyani sampeyan layanan sawise-sales paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Kanggo Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

komoditas

Bahan

200 Seri: 201,202

300 Seri:301,304,304L,TP304,TP304,309S,310S,316,316L,TP316,TP316L,317L,321,347

Standar

Kekandelan tembok

0.1mm-60mm

Diameter metu

0.4mm-3000mm

dawa

0.01m-1m,3m,6m,12m utawa minangka panjaluk customer

Perawatan lumahing

Dipoles, Garis Rambut, Sikat, Mirror Rampung

Metode Produksi

Tipe Paket

Bundling, Kantong Tenun, Film PVC lan Kasus Kayu

30% TT sadurunge, imbangan kudu dibayar sadurunge kiriman

Ketentuan Rega

Ex-Karya, FOB, CIF, CFR

timbal

Iku normal 7-10 dina sawise nampa simpenan

Aplikasi

Pipa baja tahan karat sing akeh digunakake ing Struktur Mekanik, Dekorasi, Pipa Industri, Pertukaran Panas Boiler, Kondensor Kelangan, Industri Pangan, Kimia lan Pabrik Banyu dll

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Desain sing cukup

Fitting pipa sing cocog

Non-fouling

resistance karat

Skenario aplikasi:

Bewell

S31500 Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

S31500 Stainless Steel Seamless PipeS31500 Stainless Steel Seamless Pipe
FAQ

1.Apa Sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Perdagangan?

Kita nggawe, kita duwe pengalaman 12 taun kanggo nyuplai bahan logam lan produk ing domestik.


2. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake layanan apa?

Kita bisa nyedhiyakake jinis bahan lan produk logam, lan uga bisa nyedhiyakake layanan proses liyane.


3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake sampel gratis?

Kita bisa nyedhiyakake sampel gratis, nanging conto pengiriman ekspres kudu sampeyan.


4. Apa babagan wektu timbal sing cepet yen kita nggawe pesenan?

Iku normal 7-10 dina sawise nampa simpenan.


5.Katemtuan pembayaran sing bisa ditampa?

Kita bisa nampa TT, Western Union saiki utawa Negosiasi.

 

Hot Tags: S31500 Stainless Steel Seamless Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.