S31803 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31803 Stainless Steel Pipa MulusS31803 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31803 Stainless Steel Pipa MulusS31803 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31803 Stainless Steel Pipa MulusS31803 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31803 Stainless Steel Pipa MulusS31803 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31803 Stainless Steel Pipa MulusS31803 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S31803 Stainless Steel Pipa MulusS31803 Stainless Steel Pipa Mulus

S31803 Stainless Steel Pipa Mulus

Zhejiang Bewell Steel Industry Ltd. minangka pimpinan profesional ing industri manufaktur baja dupleks Bureau Veritas® ing China. Pipa Seamless Bewell®S31803 Stainless Steel iki diprodhuksi dening Bureau Veritas Steel Co., Ltd. nduweni kualitas paling dhuwur ing industri, Zhejiang Bureau Veritas Steel Co. nduweni kualitas apik lan rega sing cukup, wis diekspor menyang meh 60 negara, lan wis tampi lan dipercaya dening pelanggan ing ngarep lan luar negeri Welcome kanggo hubungi kita. Yen sampeyan kasengsem ing produk baja duplex Bewell®, sampeyan bisa takon kita saiki lan kita bakal bali menyang sampeyan sakcepete.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

TheBewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Bahan

S31803 Stainless Steel Pipa Mulus

wangun

Bunder / Persegi / Persegi Panjang

Standar Produksi

ASTM A270, ASTM A269, ASTM A249, ASTM A778, ASTM A789, DIN 11850, EN 10357, EN 10217-7 lan sapiturute.

Diameter njaba

16mm - 2000mm;

kekandelan

0,8 mm - 20 mm;

dawa

6 meter - 18,3 meter; Minangka panyuwunan pelanggan;

Toleransi

Miturut Standar, /-10% Umum;

Perawatan lumahing

180

Aplikasi

Industri Petrokimia

Tes

Tes flaring

Desain

OEM / ODM / Customized

Sertifikat

ISO9001 ; ISO 14001; ISO 18001; TUV ;

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Kinerja ekonomi sing apik

baja murni

higienis lan ramah lingkungan

Aman ora beracun

Skenario aplikasi:

Petrokimia; industri pupuk; industri panyulingan; industri lenga lan gas; industri cahya lan pangan; industri pulp lan kertas; industri energi lan lingkungan.

S31803 Stainless Steel Seamless PipeS31803 Stainless Steel Seamless PipeS31803 Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

S31803 Stainless Steel Seamless PipeS31803 Stainless Steel Seamless Pipe
Hot Tags: S31803 Stainless Steel Seamless Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.