S31803 Stainless Steel Welded Pipa
  • S31803 Stainless Steel Welded PipaS31803 Stainless Steel Welded Pipa
  • S31803 Stainless Steel Welded PipaS31803 Stainless Steel Welded Pipa
  • S31803 Stainless Steel Welded PipaS31803 Stainless Steel Welded Pipa
  • S31803 Stainless Steel Welded PipaS31803 Stainless Steel Welded Pipa

S31803 Stainless Steel Welded Pipa

Zhejiang Bewell Steel Industry Ltd. minangka produsen kualitas pipa las stainless steel Bewell® s31803 lan pipa las stainless steel super duplex ing China. Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi, Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. bisa nawakake macem-macem fitting pipa stainless steel Bewell®. Dadi disaranake sampeyan menehi tetenger situs web kita lan kita bakal nuduhake kabar paling anyar kanthi rutin.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

jeneng

S31803 Stainless Steel Welded Pipa

 

 

Ukuran

Diameter njaba

10,3 ~ 610 mm

Kekandelan tembok

1.24 ~ 52.37 mm, Ukuran bisa disesuaikan

dawa

Kurang saka 12 m

 

 

Standar

GB12771-91, ASTM A1053/A1053M-06, ASTM A268/A268M-05A, ASTM A269-07

ASTM A270-03A, ASTM A312/A312M-06, ASTM A358/A358M-05, ASTM A632-04

ASTM A789/A789M-05b, ASTM A790/A790M-05b, ASTM A872/A872M-07A, ASTM

A949/A949M-01(2005), ASTM A999/A999M-04A

 

 

Panganggone

Bahan bangunan konstruksi, braket tembok tirai, pagar pembatas/bahan pegangan tangan,

transmisi lenga lan gas petroleum, batu bara, dekorasi, teknik kimia, pangan

Processing, nggunakake tetanèn, pipa njero ruangan, mesin ingkang ndamel benter banyu, boiler, bathtub etc.

Ends Protector

Tutup pipa plastik ing loro ujung

Teknik

Dingin Rolled

Lumahing Rampung

Polishing grit400/grti600/grti800 etc

Bentuk bagean

Bulat, Bevled

 

 

Paket

Inner Packing: Caps ing loro ends, baja lelungan kuwat ing saben bundel,

Outer Packing: PE Wrapping njaba,

Metode Kemasan Standar Ekspor (Bundel karo strip baja, palet baja),

dikirim nganggo wadhah 20 'utawa 40' utawa ing operator akeh.

Minangka Panjaluk Pelanggan.

Pelabuhan

Pelabuhan Qingdao, Tianjin, China

Tanggal Pangiriman

Miturut Jumlah Lan Spesifikasi Saben Pesenan

pambayaran

L/C, T/T, Western Union, Alibaba Perdagangan Jaminan

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

tensile dhuwur lan kekuatan lemes

komposisi kimia sing stabil

baja murni

inklusi kurang

Skenario aplikasi:

S31803 Stainless Steel Welded Pipe

Rincian saka Bewell

S31803 Stainless Steel Welded PipeS31803 Stainless Steel Welded Pipe
FAQ

Q1: Apa sampeyan Pabrik utawa Perusahaan Perdagangan?

A1: Kita nggawe, kita duwe pengalaman 10 taun kanggo nyuplai bahan logam lan produk ing domestik.

 

Q2: Kepiye carane bisa njamin kualitas?

A2: Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal; Tansah inspeksi pungkasan sadurunge kiriman;

 

Q3: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A3: 1.T/T: 30% simpenan ing advance, imbangan 70% mbayar sadurunge pangiriman

2.30% pembayaran mudhun, imbangan 70% mbayar marang L/C ing ngarsane

3. Sawise rembugan

 

Q4: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake Sertifikat kanggo bahan aluminium?

A4: Ya, kita bisa nyedhiyani MTC-Material Test Certificate.

 

Q5: Sampeyan bisa nyedhiyani sampel?

A5: Ya, kita bisa nyedhiyani sampeyan sampel, nanging sampeyan kudu mbayar kanggo sampel lan barang pisanan. Kita bakal ngasilake biaya sampel sawise sampeyan nggawe pesenan.

 

Hot Tags: S31803 Stainless Steel Welded Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.