S32750 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32750 Stainless Steel Pipa MulusS32750 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32750 Stainless Steel Pipa MulusS32750 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32750 Stainless Steel Pipa MulusS32750 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32750 Stainless Steel Pipa MulusS32750 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32750 Stainless Steel Pipa MulusS32750 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32750 Stainless Steel Pipa MulusS32750 Stainless Steel Pipa Mulus

S32750 Stainless Steel Pipa Mulus

Zhejiang Bewell Steel Industry Ltd. duwe tim manajemen sing apik lan staf sing darmabakti, yaiku pabrikan sing misuwur saka pipa lancar stainless steel Bewell® s32750 lan pipa lancar duplex stainless steel ing China, industri baja Zhejiang Bewell kepengin banget mujudake cita-cita lan nilai dhewe, ditemtokake kanggo nguber pembangunan lan wutah saka Enterprises, lan usaha kanggo entuk harmoni sosial lan kamakmuran, looking kanggo mangsa.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Zhejiang Bewell Steel Industry Ltd. punika Bewell misuwur

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Model

Bewell

Standar

ASTM A213, ASTM A312, ASTM A789, ASTM A790

Kelas Bahan

201/202/304/316/S31803/S32750

Diameter njaba

0.1mm--219.1mm

kekandelan

0.05mm - 20mm

dawa

â¤12000mm utawa minangka saben request customer

Toleransi

a) Dhiameter njaba: /- 0.2mm

b) Ketebalan: /- 10% UTAWA minangka panyuwunan pelanggan

c) Dawane: /- 10mm

lumahing

Satin / Garis Rambut : 180

Polandia: 400

Pickling

Aplikasi

Dekorasi , ( Diolah dadi railing, pegangan tangan, lawang lan jendela),

medis, industri, lsp

Kemasan

Kantong plastik/anyaman packing

(Mangga kirim rincian packing kanggo kita yen sampeyan duwe syarat liyane)

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

ï¼¼1ï¼komposisi kimia stabil

ï¼¼¼¼¼baja murni

ï¼¼¼¼¼ inklusi kurang

ï¼¼¼ï¼Sakabèhé

 

Skenario aplikasi:
S32750 Stainless Steel Seamless PipeS32750 Stainless Steel Seamless PipeS32750 Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

S32750 Stainless Steel Seamless PipeS32750 Stainless Steel Seamless Pipe
FAQ

Q. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A. Kita minangka perusahaan pabrik.

 

Q. Kepiye carane njamin kualitas produk sampeyan?

A.ISO9000, reqirements klien, standar produk, pengawasan ketat kanggo ngontrol bahan baku, proses produksi lan produk final

 

Q. Kepiye carane ngatasi masalah babagan produk sampeyan?

A.

 

Q. Apa MOQ?

Urutan A.Sample bisa ditampa, Lan sawetara conto bisa gratis.

 

Q. Suwene sampeyan butuh wektu pangiriman?

1) Pasokan sajrone 5-10 dina (produk ing dhaptar saham)

2) Produk khusus kudu diwilang miturut jumlahe

 

Q. Apa syarat pembayaran sampeyan?

A.T/T, L/C at sight, Western Union

 

Q. Kepiye carane bisa entuk rega sampeyan?

A.

1. Jeneng produk

2. Standar

3. Bahan Bahan (Komposisi Kimia)

4. Ukuran

5. Jumlah

6. Gambar kanggo Parts Khusus

Hot Tags: S32750 Stainless Steel Seamless Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.