S32760 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32760 Stainless Steel Pipa MulusS32760 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32760 Stainless Steel Pipa MulusS32760 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32760 Stainless Steel Pipa MulusS32760 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32760 Stainless Steel Pipa MulusS32760 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32760 Stainless Steel Pipa MulusS32760 Stainless Steel Pipa Mulus
  • S32760 Stainless Steel Pipa MulusS32760 Stainless Steel Pipa Mulus

S32760 Stainless Steel Pipa Mulus

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka produsen profesional pipa mulus stainless steel Bewell® s32760 lan pipa mulus stainless steel super duplex ing China. We masang wigati kanggo pangembangan produk lan kualitas, mbayar manungsa waé kanggo tren anyar ing desain produk lan kasebut kanthi teliti, sinau teknologi produk anyar, lan uga nggawe kerjasama cedhak karo macem-macem institusi desain, lan kita ngarep-arep kanggo nggawe kerjasama long-term karo sampeyan.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

jeneng produk

Pipa Stainless Steel (316L 304L 316ln 310S 316ti 347H 310moln 1.4835 1.4845 1.4404 1.4301 1.4571)

sasmita

201,202,303, 303Cu,304,304L,316,316L,310S,316Ti,321,430,904L, lsp.

Standar

AISI, ASTM, DIN, JIS, BS, NB

Sertifikasi

SGS, BV, IQI, TUV, ISO, lsp.

pambayaran

30% T / T simpenan, imbangan 70% kudu dibayar sadurunge pangiriman; L / C, D / P kasedhiya

Spesifikasi

Kawat: 0.01-10mm

Strip: 0.05*5.0-5.0*250mm

Bar: Ï4-50mm; Dawane 2000-5000mm

Pipa: Ï6-273mm;Î'1-30mm;Length 1000-8000mm

Lembar: δ 0.8-36mm; Jembaré 650-2000mm; Dawane 800-4500mm

Paket

requirement klien lan standar ekspor segara-pantes packing

wektu pangiriman

5-15 dina tundhuk requirement lan jumlahe klien '

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Irisan datar

stabilitas apik

Kebak stok

Ora karat

Skenario aplikasi:
S32760 Stainless Steel Seamless PipeS32760 Stainless Steel Seamless PipeS32760 Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

S32760 Stainless Steel Seamless PipeS32760 Stainless Steel Seamless Pipe
FAQ

1. sapa kita?

Kita minangka pabrik, kita duwe lapangan iki luwih saka 10 taun


2. carane kita bisa njamin kualitas?

Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;

Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

kita uga nyedhiyani pengawasan pihak katelu


3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?

Plat Baja Tahan Karat, Pipa Baja Tahan Karat, Profil Baja Tahan Karat, Plat Baja, Pipa Baja


4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Luwih saka 15 taun pengalaman ngekspor produk baja, kita lulus sertifikat SGS lan BV, kita siyap dadi mitra sing bisa dipercaya.


5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?

Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, Pangiriman Ekspresï¼

Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,CNY;

Jinis Pembayaran sing Ditampa: T / T, L / C, Kartu Kredit, Western Union, Tunai;

Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol, Jerman, Prancis.

Hot Tags: S32760 Stainless Steel Seamless Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.