Ngarep > Produk > Pipa Persegi Panjang Stainless Steel > Seamless Rectangular Tube

China Seamless Rectangular Tube Produsen, Pemasok, Pabrik

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka produsen profesional, prosesor lan bakul Bewell
Tabung persegi dowo mulus yaiku baja cross-sectional kanthi bentuk lan dimensi persegi panjang tanpa jahitan ing saubengé, sing digawe kanthi nggulung ingot dadi baja bunder, tindikan panas kanggo entuk billet, banjur rolling panas, rolling kadhemen utawa gambar kadhemen.
Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. minangka produsen profesional Bewelltabung persegi panjang stainless steel muluss, tabung persegi dowo lan pipo ing China. Perusahaan kasebut duwe sawetara jalur produksi kanthi kapasitas produksi taunan sing kuwat. Kanthi rantai perusahaan sing sampurna, kualitas apik lan layanan sing sampurna, perusahaan kasebut dipercaya dening pelanggan ing omah lan ing luar negeri lan nampani pelanggan anyar lan lawas sing bakal teka lan tuku.
View as  
 
316TI Seamless Rectangular Tube

316TI Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka perusahaan terkemuka ing industri tabung persegi, khusus nyedhiyakake kabeh jinis tabung persegi dowo lancar Bewell® 316ti, tabung persegi stainless steel, tabung persegi panjang, minangka salah sawijining spesifikasi sing luwih lengkap ing industri tabung kothak, perusahaan adopts konsep Manajemen modern, netepi kualitas kaslametané, integritas lan pembangunan, lan mboko sithik munggah menyang globalisasi platform competitive. Kita ngarepake kerjasama jangka panjang karo perusahaan kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316H Seamless Rectangular Tube

316H Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. minangka perusahaan pangolahan lan penjualan profesional Bewell® 316h tabung persegi panjang mulus, pipa las stainless steel. Adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun, kita nyoba nambah kualitas lan wektu pangiriman. Pipa baja Bewell® duwe sifat anti-karat sing luwih unggul tinimbang pipa baja umum, lan wis entuk kapercayan para pelanggan ing pirang-pirang negara ing omah lan ing luar negeri amarga kaluwihan sing jelas babagan kualitas produk lan wektu pangiriman.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316L Seamless Rectangular Tube

316L Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd.is perusahaan anjog ing industri tabung kothak, spesialisasine ing nyediakke kabeh jinis Bewell® 316l tabung persegi dowo rapi, tabung kothak stainless steel lan tabung persegi dowo, kang minangka salah siji saka Enterprises luwih lengkap ing industri tabung kothak, lan produk sing digunakake digunakake ing tembok struktur baja cahya lan gendheng, tembok langsir, baja cahya lan kayu-kayuan ngudani, Manufaktur mobil, galangan kapal, logistik rak-rak, industri construction. Perusahaan wis pengalaman sugih ing pipe nggawe, lan bisa gawé macem-macem specifications khusus saka diameteripun gedhe kothak / pipo persegi dowo miturut syarat customer.

Waca liyaneKirim Pitakonan
316 Seamless Rectangular Tube

316 Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd.is perusahaan anjog ing industri tabung kothak, spesialisasine ing nyediakke kabeh jinis tabung persegi dowo rapi Bewell® 316, tabung kothak stainless steel, tabung persegi dowo, iku salah siji saka Enterprises luwih lengkap ing kothak. industri tabung, produk iki digunakake digunakake ing tembok struktur baja cahya lan gendheng, tembok langsir, Strip kayu baja entheng, Manufaktur mobil, galangan kapal, logistik rak-rak, industri construction. Kabeh staf sing setya kanggo nyukupi kabutuhan pasar kanthi semangat conscientiousness, kaunggulan lan kesatuan, lan welcome pelanggan kanggo ngrembug bisnis!

Waca liyaneKirim Pitakonan
304H Seamless Rectangular Tube

304H Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. spesialisasi ing produksi tabung persegi dowo mulus Bewell® 304h, tabung persegi stainless steel, tabung persegi dowo lan pipa persegi dowo. Perusahaan iki nduweni 600x600 pipa persegi panjang salib gedhe, unit baja sing dibentuk kadhemen gulung mlengkung, roll extrusion mbentuk garis produksi, mlengkung, straightening, nglereni lan peralatan polishing, kapasitas produksi taunan 50,000-80,000 ton. Kualitas apik, layanan sampurna lan dipercaya reputasi minangka basis bisnis perusahaan. Kita ngarepake kerjasama jangka panjang karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
304L Seamless Rectangular Tube

304L Seamless Rectangular Tube

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. spesialisasi ing produksi tabung persegi dowo lancar Bewell® 304l, pipa persegi stainless steel, pipa persegi dowo, pipa persegi panjang, perusahaan duweni 600x600 pipa persegi salib gedhe, mlengkung unit baja kadhemen. , Roll extrusion mbentuk garis produksi, mlengkung, straightening, nglereni lan polishing peralatan, kapasitas produksi taunan saka 50.000-80.000 ton. Wiwit wiwitan, perusahaan wis adhering kanggo filosofi bisnis "integritas lan kerjasama, pembangunan umum", sawise ngengkel. pembangunan, dadi pimpinan ing industri baja.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Bewell minangka produsen lan panyedhiya Seamless Rectangular Tube China sing misuwur. Yen aku arep borong, apa rega bakal menehi kula? Yen jumlah grosir gedhe, kita bisa nyedhiyani rega pabrik. Sampeyan olèh tuku Seamless Rectangular Tube saka kita. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan, yen sampeyan pengin ngerti liyane, sampeyan bisa takon kita saiki, kita bakal reply kanggo sampeyan ing wektu!