Ngarep > Produk > Fitting Pipa > Pemasangan Pipa Soket Kab
Pemasangan Pipa Soket Kab
  • Pemasangan Pipa Soket KabPemasangan Pipa Soket Kab
  • Pemasangan Pipa Soket KabPemasangan Pipa Soket Kab
  • Pemasangan Pipa Soket KabPemasangan Pipa Soket Kab
  • Pemasangan Pipa Soket KabPemasangan Pipa Soket Kab
  • Pemasangan Pipa Soket KabPemasangan Pipa Soket Kab

Pemasangan Pipa Soket Kab

Zhejiang Bewell Steel Co., Ltd. minangka salah sawijining pemasok, produsen lan eksportir Bewell® Socket Pipe Fitting ing China. Perusahaan kita wis ngenalake macem-macem R

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Zhejiang Budweiser Steel Co., Ltd. minangka perusahaan produksi, pangolahan lan penjualan profesional

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Jeneng produk

Stainless steel 304/316 ngurangi fitting pipa soket

Bahan

baja tahan karat 304/316

warna

nikel putih

Standar

DIN GB ISO JIS BA ANSI

Utas

BSPP BSPT NPT PS DIN

Ukuran

1/8"~4"

Digunakake

mesin industri bangunan

wangun

Setara, Ngurangi

Sambungan

Lanang wadon

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Konduktivitas termal sing dhuwur

Kateguhan sing luwih dhuwur

ï¼¼3ï¼Bahan mentah sing dipilih

ï¼¼¼ï¼Tahan karat

Skenario aplikasi:

Socket Pipe Fitting

Rincian saka Bewell

Socket Pipe FittingSocket Pipe FittingSocket Pipe Fitting
FAQ

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik.


Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umumé iku 5-10 dina yen barang ing Simpenan. utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.


P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi sampel kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.


P: Apa syarat pembayaran sampeyan?

A: Pembayaran

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, pls aran gratis kanggo hubungi kita ing ngisor iki:

 

Hot Tags: Pemasangan Pipa Soket, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.