Ngarep > Produk > Flange Stainless Steel > Soket Stainless Steel Flange
Soket Stainless Steel Flange
  • Soket Stainless Steel FlangeSoket Stainless Steel Flange
  • Soket Stainless Steel FlangeSoket Stainless Steel Flange
  • Soket Stainless Steel FlangeSoket Stainless Steel Flange

Soket Stainless Steel Flange

Zhejiang Bewell Steel Industry Co., Ltd. utamane mrodhuksi flensa baja tahan karat soket Bewell®, flensa las datar, flensa tekanan dhuwur, flensa palsu, flensa las bokong, flensa las sing rata, flensa laut, siku tekanan dhuwur lan produk liyane adhedhasar flat welding flange. Perusahaan kita duwe peralatan produksi sing canggih, bisa ngasilake macem-macem spesifikasi saka stainless steel, baja paduan, produk seri fitting pipa baja karbon miturut standar domestik lan internasional. We look nerusake kanggo kontak karo kita.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

Ukuran

1/2â³ nganti 48â³ DN10~DN5000

Standar Flange

ANSI, MSS, AWWA, DIN, UNI, JIS, BS, EN1092, GOST, SABS

Rating tekanan

Kelas 150 LBS, 300 LBS, 600 LBS, 900 LBS, 1500 LBS, 2500 LBS

ANSI B16.5

6Bar 10Bar 16Bar 25Bar 40Bar / PN6 PN10 PN16 PN25 PN40, PN64

JIS

5K, 10 K, 16 K 20 K, 30 K, 40 K, 63 K

UNI

6Bar 10Bar 16Bar 25Bar 40Bar

EN

6Bar 10Bar 16Bar 25Bar 40Bar

Lapisan

Cat Minyak Ireng, Cat Anti-karat, Dilapisi Seng, Transparan Kuning, Dingin lan Hot Dip Galvanis

Proses

Dipalsukan

Sertifikat Tes

Sertifikat Bahan Baku

100% Laporan Tes Radiografi

Laporan Inspeksi Pihak Katelu, lsp

Teknik produksi

Dipalsukan, Diolah panas lan mesin

Jinis

Weld Neck, Buta, Slip-On, Socket-Weld, Threaded, Orifice, Tirai Tontonan

Migunakake

Nganyarke bitumen.

Kilang minyak abot.

Tenaga nuklir (biasane mulus).

Petrokimia lan asam.

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

Resistance suhu dhuwur

Kesehatan lan perlindungan lingkungan

ï¼¼3ï¼Stok lengkap

ï¼¼4ï¼Ora karat

Skenario aplikasi:
Socket Stainless Steel Flange

Rincian saka Bewell

Socket Stainless Steel Flange

Socket Stainless Steel Flange

Hot Tags: Soket Stainless Steel Flange, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.