TP 321 Stainless Steel Pipa Mulus
  • TP 321 Stainless Steel Pipa MulusTP 321 Stainless Steel Pipa Mulus
  • TP 321 Stainless Steel Pipa MulusTP 321 Stainless Steel Pipa Mulus
  • TP 321 Stainless Steel Pipa MulusTP 321 Stainless Steel Pipa Mulus
  • TP 321 Stainless Steel Pipa MulusTP 321 Stainless Steel Pipa Mulus
  • TP 321 Stainless Steel Pipa MulusTP 321 Stainless Steel Pipa Mulus
  • TP 321 Stainless Steel Pipa MulusTP 321 Stainless Steel Pipa Mulus

TP 321 Stainless Steel Pipa Mulus

Bewell minangka pimpinan profesional China TP 321 stainless steel pipa rapi kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. Kita nandheske produksi standar, sistematis lan standar, ngleksanakake macem-macem strategi manajemen kualitas kanggo mesthekake kualitas produk, pengawasan lan pelacakan kualitas proses lengkap, lan saben link cilik ora disiram.

Kirim Pitakonan    Unduh PDF

Deskripsi Produk

Bewell

Parameter (Spesifikasi) saka Bewell

jeneng produk

Bewell

sasmita

201, 202, 303, 303Cu, 304, 304L, 316, 316L, 310S, 316Ti, 321, 430, 904L, lsp.

Standar

AISI, ASTM, DIN, JIS, BS, NB

Sertifikasi

SGS, BV, IQI, TUV, ISO, etc.

pambayaran

30% T / T simpenan, imbangan 70% kudu dibayar sadurunge pangiriman

L / C kasedhiya

 

Spesifikasi

Kawat: 0.01-10mm
Strip: 0.05*5.0-5.0*250mm
Bar: Ï4-50mm; Dawane 2000-5000mm
Pipa: Ï6-273mm;Î'1-30mm;Length 1000-8000mm
Lembar: δ 0.8-36mm; Jembaré 650-2000mm; Dawane 800-4500mm

Paket


Standar packing layak laut

 

wektu pangiriman

5-15 dina tundhuk requirement lan jumlahe klien '

Fitur lan aplikasi saka Bewell

Fitur:

ï¼¼1ï¼Bahan mentah sing dipilih
ï¼¼¼¼¼ Anti banyu
ï¼¼3ï¼Tahan karat
ï¼¼4ï¼kokoh lan awet

Skenario aplikasi:
TP 321 Stainless Steel Seamless PipeTP 321 Stainless Steel Seamless PipeTP 321 Stainless Steel Seamless Pipe

Rincian saka Bewell

TP 321 Stainless Steel Seamless PipeTP 321 Stainless Steel Seamless Pipe
Hot Tags: TP 321 Stainless Steel Seamless Pipe, China, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.