Pemasok Stainless Steel Duplex
Produsen Flange Stainless Steel
Pipa Stainless Steel Cina

Apa Pilih Kita

Bewell baja punika customer-oriented lan tansah adheres kanggo produksi produk kualitas dhuwur.Bisnis amarga kasempatan lan apik iman.

  • Layanan ODM

    Data saka laporan inspeksi paling anyar saka kontrak kepungkur, sing dievaluasi dening pihak katelu independen, layanan profesional menehi katentreman atine.
  • Sertifikat Manajemen

    Pemasok sing lulus Sertifikasi Sistem Manajemen Kualitas, lan duwe bahan ing situs utawa produk rampung sing dipriksa, kaya sing disertifikasi dening pihak katelu independen.
  • Kustomisasi Minor

    Data yen saka kontrak kepungkur saka laporan inspeksi paling anyar sing ditaksir dening pihak katelu independen (suntingan tegese disesuaikan ing logo / paket / kustomisasi grafis)

Babagan awake dhewe

ZHEJIANG BEWELL STEEL INDUSTRY CO, LTD diadegaké ing taun 2013, dumunung ing Zona Industri Lantian, Distrik Longwan, Kota Wenzhou, Provinsi Zhejiang, cedhak bandara Wenzhou lan pelabuhan Wenzhou. Perusahaan spesialisasi ing produksipipa baja tahan karat, flange baja tahan karat, baja tahan karat duplekslan produk liyane digawe saka gaya Olympic, dual phase baja, super stainless steel, suhu dhuwur (nikel basa) alloy lan bahan liyane.

Babagan awake dhewe

Kirim Pitakonan

Kanggo pitakon babagan Pipa Stainless Steel, Flange Stainless Steel, Duplex Stainless Steel utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal ngubungi ing 24 jam.